Ezekkel az aranyokkal rendelkezu lany jo?
Figyelt kérdés
Derek: 89
Csipo:73
Mell:87
2020. máj. 16. 10:15
1/11 anonim válasza:
Inkább a nyelvtan könyvet lapozgasd.
2/11 A kérdező kommentje:
Nah gyere,oktass,mi nem felelt meg a nyelvtan szabalyoknak? Agyhalott
2020. máj. 16. 11:25
3/11 anonim válasza:
a derekad akkor lehet nagyobb a csipődnél (fenék közepénél mérik) ha lógós hasad van ami szélesebb a fenekednél, elmértel valamit szerintem.
4/11 anonim válasza:
"aranyokkal"
"rendelkezu"
"lany"
"jo"
"Derek"
"Csipo"
Egyébként a méretekből nem derül ki, hogy jól viselkedik-e valaki, arról nem beszélve, hogy egyetlen arányt sem írtál le. Csak méreteket. Azok pedig nem arányok.
A kérdés helyesen Így hangzana:
Ilyen méretekkel rendelkező lány, szerintetek jól néz ki?
5/11 anonim válasza:
Nem keverted össze a derék és csípő adatait?
Mert így elég furcsán nézhetsz ki.
6/11 anonim válasza:
A fentiek alapján a #2-ben leírt "Agyhalott" szó az aláírásod...
7/11 A kérdező kommentje:
Uhjujj ennel meg a vedono is jobb oltast ad. Btw attol,h ekezet nelkul irok,tudom,h mit es hogyan kell irni. Tehat ki is az agyhalott?!
2020. máj. 17. 10:31
8/11 anonim válasza:
Csak a diagnózist írtam le. Oltás nincs ellene. Ajánlom az euthanasia-t.
9/11 anonim válasza:
Írj ékezetekkel. Magyarok vagyunk, ékezeteket használunk, hogy megértsük mit akar a másik tőlünk.
10/11 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy jó :)
Nekem mell: 101 cm, derék: 82 cm, csípő: 101cm én túl vaskos vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!