Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell a tesipólónak...

Miért kell a tesipólónak kötelezően fehérnek lennie?

Figyelt kérdés
Ha baleset történik, és összevérezzük, meglátszódjon rajta, vagy mi? Másra még nem tudtam gondolni...
2010. júl. 29. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk általánosban sárga volt.. amúgy szerintem talán azért, mert a lényeg, hogy egységes legyen mindenkinek és a fehér pólót a legegyszerűbb beszerezni. Lehet, hogy ezért, nem tudom.. :))
2010. júl. 29. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Azért mert a tesitanárok pedofil állatok és szeretik nézni ahogy a megizzadt csecsek átütnek a fehér pólón
2010. júl. 29. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
nálunk bármilyen szinű lehet
2010. júl. 29. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Általánosban nálunk is fehér póló és kék rövidnadrág kellett tesiórára.Aztán 5.-ben azt mondta a tanárunk,hogy a lányoknak havonta 1-2x megengedett a hosszúnadrág is (hogyha valaki jobban szereti ha menstruációkor hosszúnadrág van rajta).Na persze onnantól szinte mindig hosszúnadrágban voltunk.Én főleg azért,mert ősszel ahogy lehűlt az idő kihűlt a tornacsarnok is nagyon hideg volt,szócal csak tavasszal hordtam rövidnacit:)

Pólót is volt,hogy színeset vittem.de nem érdekelt:D

Középsuliba viszont sárga pólónk van,amin rajta van a póló elején az iskola címere,a hátán meg a neve.De itt is volt,hogy más pólót vittem,ha nem száradt meg:D

15/L

2010. júl. 29. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Azért, hogy jobban látszódjon az izzadságfolt.
2010. júl. 29. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Hogy ezzel is halálra idegesítsenek téged!
2010. júl. 29. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem valahogy a "tisztaság" jelképe a fehér.

Fehér = tiszta = rendezett.

(Az orvosok és a kozmetikusok is fehéret viselnek).

Amúgy a mi tesipólónk piros volt, a tesóméké pedig zöld.

2010. júl. 29. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!