MVK járatain hogyan kell érvényesíteni a mobiljegyet? Nem találtam sehol qr kódot amit leolvastathatnék a telefonnal.
. Az applikációban megvásárolt jegyét, vagy bérletét bérletellenőrzéskor kell felmutatnia a jegyellenőrnek.
Napijegyek és bérletek vásárlása esetén automatikusan megkezdődik az érvényesség, amint elérik a vásárláskor beállított érvényességi időt.
Jegy vásárlása esetén beállítjuk, hogy mikortól akarunk utazni (dátum/óra/perc) majd megvásároljuk a jegyet az applikációban. A megvásárolt menetjegy a vásárlás után 2 percig még nem használható. A beállított utazási idő megkezdésétől számítva 60 perc áll rendelkezésünkre, hogy felszálljunk az MVK Zrt. járataira és megkezdjük utazásunkat.
Én sem találtam sehol..
Nagy a fejetlenség. Elég bénának találom, hogy előre kell beállítanom az utazásom időpontját, sokkal jobb lenne ha a jegy addig nem járna le, amíg én be nem nyomom az aktiválás gombot amikor felszállok.
Szerintem ha nincs ellenőr, abban az 1 órában annyit használod ugyanazt a jegyet ameddig csak akarod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!