Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hallottatok olyan zenékről,...

Hallottatok olyan zenékről, amik akaratlanul is összezavarják az embert, megrémisztik?

Figyelt kérdés

Velem és a barátaimmal ez történt. Kiválasztottunk egy hülyének tartott videót, és megnéztük. Utána többen nem tudtunk aludni, és egyfojtában az a hülye zene járt az agyamban. Most meg minden nap úgy érzem, hogy megkell hallgatnom ezt a zenét ahhoz, hogy jól érezzem magam. Én ezt nem értem. Létezik ilyen?

Lehet, hogy többen lesznek akik az alábbi videót megnézik, és jót nevetnek rajta, de mi öten voltunk és hárman tapasztaltunk furcsa dolgokat... Ha megnézitek a kommenteket, azon is egy csomó olyan van, hogy azt írják: Ez a videó félelmet vált ki belőlük.

Akkor hát itt is van a videó: http://www.youtube.com/watch?v=FavUpD_IjVY&translated=1

2010. júl. 28. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez félelmetes XD
2010. júl. 28. 15:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez, ez, ez... Gyönyörű!!! :)
2010. júl. 28. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt küldte nekem egyik haverom! Szerintem érdekes. xD
2010. júl. 28. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem tölti be a videót. :( Most már viszont nagyon érdekel, hogy mi van benne. :D A zene a lényeg csak vagy van valami amit nézni is kell rajta? :D
2010. júl. 28. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Tényleg félelmetes. :D Vagyis az eleje még jó mikor csak bólogatnak..de aztán a vége már rossz. Össze-vissza mindent. :S
2010. júl. 28. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Najó, most nem nézem meg, nehogy féljek, de holnap....:D
2010. júl. 29. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!