Miért jut eszembe az exem?
Figyelt kérdés
Már 1 éve nem vagyunk együtt, én szakítottam vele, nagyon sok mindenben nem találtuk meg a közös hangot, viszont meg voltam valamilyen oknál fogva őrülve érte. Tudom, hogy mai napig ő is oda van értem, volt egy idő amikor újra bepróbálkozott, de mégse tett meg minden azért,hogy visszakapjon, egója nem engedte vagy nem is tudom..így elengedtem ezt az egészet (+ egy kis önbizalmam is jött ezáltal) Összejöttem egy nagyon kedves, értelmes, odaadó férfit. A tenyerén hordoz. Nagyon szeretem tényleg. De arra lennék kívàncsi, hogy miért szokott eszembe jutni az exem amikor egyedül vagyok? Eszembe jut minden ami vele történt, de semmiképp nem lennék vele, tudom, hogy nem volt jó az a kapcsolat. Nagyon furdal a lelkiismeretem emiatt. Tudna nekem erre valaki adni egy magyarázatot?😔🙏🏼2020. ápr. 23. 00:50
1/5 A kérdező kommentje:
*férfival
2020. ápr. 23. 00:51
2/5 A kérdező kommentje:
Ráadásul egyáltalán nem egy komoly kapcsolatról beszélünk, én mindössze kavarásnak nevezném, ami 4 hónapig tartott.
2020. ápr. 23. 00:56
3/5 anonim válasza:
Valszeg sokkal többet vagy otthon, kevesebbet dolgozol/tanulsz, s jár az agyad. Nem vagy evvel egyedül
4/5 anonim válasza:
Szerintem csak szexualis vonazalom lehet. Amit lehet te magad sem tudsz....csak kémia. En is igy vagyok. Imadom a ferjem rajongok erte. Sosem csalnam meg. De olykor olykor eszembe jut a fiatalkori ex...
5/5 anonim válasza:
Nekem mindig eszembe jutnak a régi dolgok, jók-rosszak vegyesen. Miért? Mert megtörténtek velem. A tapasztalatait az ember önkéntelenül is sorra veszi időnként. A tapasztalat pedig leginkább a csalódásokkal gyűlik.
Az ember agya ráadásul, ha nincs semmi sztori, maga kezd el sztorikat gyártani. Ezért vannak többek közt az álmok is. Ha nyugiban vagy, akkor sztorizgatni kezd az agyad, leginkább így lehet felfogni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!