Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van barátom miért az exem jutt eszembe?
Van barátom már több honapja nagyon szeretem és o is engem de én nem vagyok szerelmes. Volt egy 3 éves kapcsolatom aminek fél éve hogy vége. Neki is van már más. Tudom hogy ha még együtt lennénk rossz lenne és maga a személy nem is hiányzik de az emlékek igen és napi szinten eszembe jutt többször is és nem értem miért. Miután szakitottunk neki egybol más lett és ismerem és tudom hogy társfuggo és nem bir egyedül lenni de ez még most is rosszul esik. Miért jutt eszembe? Mit csináljak hogy teljesen elfelejtsem?
17/l
Bántja az egód,hogy rögtön talált mást. Ezáltal azt gondolod, könnyen pótolható vagy, és nála nem futott végig a klasszikus gyászidőszak,ami a volt kapcsolatot illeti.
Szerintem.
Az, hogy nem vagy szerelmes,a jelenlegi kapcsolatodra nézve is intő jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!