Meghan Markle tényleg csak érdekből ment hozzá Harry herceghez?
#20, szövegértést, kérlek!
"Ugyan miért számított volna erzsinek, hogy legyen esküvő?"
Azt írtam, szerintem Harrynek és Meghannek volt fontos az esküvő, és az volt a feltétele a királynőnek, hogy lemondjanak utána és éljék életüket jó messze. Csak ugye máshogy kommunikálták, nehogy Erzsi néni tűnjön kemény szívűnek.
Azért nem kell sajnálni őket a kaliforniai villában, és a hírnevükkel találnak majd új barátokat!
Azért “értelmeztem félre”mert nincs annak értelme hogy Erzsi néni feltételeket szabjon nekik... az van, amit ő mond, Nem kell ehhez feltételeket szabni. Szerinted Erzsi néni örült neki és engedte volna hogy ilyen botrányos körülmények között lépjenek le?
Hát sajnos nem kell őket sajnálni, Harry egész életében 1 percet nem dolgozott a katonaságon kívül és kapta milliárdokat az adófizetőktől...
A feka meghan meg ügyes kis gold digger, pedig szerintem abszolút nem néz ki úgy hogy az lehessen... Vajna Timi effektus
Mihez nincsenek hozzászokva magyarok? 😂 Angliában a királyi családnak nagyjából annyi szerepe van hogy kirakják őket a kirakatba.
Erzsi néni már nem éppen Henry VIII aranyom.
Én pontosan azt magyaráztam hogy Erzsi néni bármikor mondhatja Azt hogy most lesz esküvő nem lesz esküvő most ide mész most oda mész most lemondasz most nem mondasz le, nem kell neki semmilyen feltételeket szabnia amihez Harry majd tartani fogja magát. Ugyan engem nem érdekel az angliai királyi család de abban biztos vagyok hogy Erzsi néninek fogalma sem volt arról hogy mikor fog lelépni Harry a feka csajával.
És abban is biztos vagyok hogy nem örült a botránynak.
Egyébként akkor vagyok rasszista amikor csak akarok és szerintem a fekete emberek nem túl szépek mint ahogy a nárcisztikus meghan sem igazán az. Harrynek azért lehetne jobb ízlése hercegként.
"(Harry) most meg élhet egy olyan helyen, ahol sztem a napsütést sem bírja Anglia után plusz nincs ott senkije."
dehogyisnem. :D Ott vannak Harry új szinesbőrű ismerősei. a fekete mama, a gáláns fekete barát aki odaadta kéróját mikor "elmenekültek", Oprah showműsornő a szomszédban, Selena Williams teniszező a legjobb barát stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!