Meghan Markle tényleg csak érdekből ment hozzá Harry herceghez?
> inkább ennek a hölgyeménynek a viselkedését elemezd először
Úgy tűnik nem értetted.
Meghan Markle egyrészt egy színésznő. Így hát ami érdekes lehet, és érdemes a véleménynyilvánításra, az a színészi alakítása. De ahogy írtad ő egy Zs kategóriás színésznő. Mondjuk ezzel nem értek egyet, mert akkor nem tudom milyen betűvel jelzett az a kategória, amiben az egyik ismerősöm van, aki 3 magyar filmben volt statiszta, mindegyikben feltűnt 1 másodpercre, mint a tömegben álló egyik ember. Még az ismerősei sem mind tudnak erről, nincs oldala a Wikipédián, sem az IMDb-n. De teljesen egyetértek azzal, hogy Meghan Markle nem A, nem B, nem C, de még csak nem is D kategóriás színésznő. Ilyenből van pár millió a világon, Meghan Markle pont annyira érdektelen színészi teljesítmény szempontjából, mint a többi millió. Nem láttam a filmjeit, egy olyan sorozat volt, amiben elvileg láthattam, de nem hagyott semmilyen nyomot, se jót, se rosszat a színészi alakítása, sőt nem hogy nyomot nem hagyott, nem emlékszem a szereplésére.
Másrészt nyilván ő Harry herceg felesége. Harry herceg meg… Hát ha nagyon tágan értelmezzük, akkor politikus. De a tényleges, valódi politikában alapvetően a brit királynőnek sincs semmiféle beleszólása, nem hogy a családja tagjainak. Ilyen szempontból a világ politikája, illetve a magyar politika szempontjából kisebb jelentősége van, mint a litván pénzügyminiszternek, a törökországi brazil nagykövetnek, vagy egy magyar államtitkár helyettesnek. Harry herceg pont annyira nem kell, hogy az érdeklődésemre tartson számot, mint a világ milliónyi harmadvonalú politikusa. Ráadásul attól, hogy Meghan Markle Harry herceg felesége lett, nem kapott még annyi beleszólást sem politikai döntésekbe, mint ammenyi Harry hercegnek volt valaha is. Tehát politikailag is értelmezhetetlen a tevékenysége.
A politikusok, meg a színészek között is millió és egy, akik sokkal példaértékűbb életet élnek, sokkal nemesebb emberek, meg van millió és egy, akik meg sokkal alávalóbbak, semmirekellőbbek, vagy megvetendőbbek is. Tehát még ilyen szempontból sincs semmiféle jelentősége Meghan Markle személyének.
Akkor pontosan mi az, amit nekem, véleményeznem kellene ezen és miért? Vagy úgy egyáltalán mit és miért kellene véleményezni bárki másnak? Sem képességeik, sem érdemeik nem teszik őket „méltóvá”, hogy akár csak számon tartsuk a létezésüket. Hogy drasztikus módon fejezzem ki magam: Ők közismert senkik, akiket banális történetekből ismernek, akik ismernek.
~ ~ ~
> Lehet, hogy téged Michael Jackson plasztikai műtéte részletei érdekelnek
Fura, hogy ezt hozod fel példának, mert ugyanabból a vödörből merítesz, a bulvárból. Michael Jackson meg egy zenész, előadó. Őt meg maximum a zenéje és előadói képessége alapján van értelme megítélni, hiszen elvileg ezen teljesítménye miatt tartjuk számon a nevét. Az előadói tevékenységéről a véleményem az, hogy zseniális volt a csávó. A zenéje mondjuk baromira nem az én ízlésem szerint való, de ez mellékes, az maximum rólam mond el bármit is, nem Michael Jacksonról. De hogy végzett-e plasztikai műtétet, vagy sem, az megint nem kellene, hogy érdekeljen senkit. Még azt sem, aki kedveli a zenét, amit csinál, mert a zene az, ami hatással van az életére, nem Michael Jackson nem zenei természetű tevékenysége.
~ ~ ~
De akkor hadd kérdezzem meg, téged érdekelnek a Dán királynő unokájának a tanulmányi eredményei? Vagy érdekelnek Jason Connery magánéletének a részletei (ő Sean Connery gyermeke)? Gondolom nem. Miért nem? Mert nem cikkeznek róluk. De ha az ő magánéletükön csácsogna valamilyen célból a média, akkor idővel róluk tennél fel kérdéseket, hogy hát ez milyen „felháborító”, és csodálkoznál, hogy miért baj az, hogy téged ez érdekel.
Az a gond ezzel, hogy ez nem *téged* érdekel, valójában téged nem önmagad érdeklődése miatt érdekelnek Meghan Markle ügyes-bajos dolgai, hanem mert addig manipulálódtál a bulvárhírektől, hogy elérték, hogy téged ez érdekeljen, sőt elérték, hogy erről azt gondold, amit sugallni akarnak.
86% türelme előtt ismét leborulok.
kérdező: rengeted energiát fordítasz erre a bulvár baromságra. nem lenne jobb ha másra fordítanád? képezd magad, olvass, tanulj meg egy új nyelvet, kertészkedj. bármi más értékesebb lenne annál, mint amit most csinálsz.
15. válaszoló. Lehet hogy volt pénze, de kicsit sem volt híres. Neki ez kell. Hogy a reflektorfényben legyen. Senki sem gondolja furcsának, hogy magánéletet akart, mégis most Hollywood környékén él? Gondolkozatok...
13.válaszoló
-"A politikusok, meg a színészek között is millió és egy, akik sokkal példaértékűbb életet élnek, sokkal nemesebb emberek, meg van millió és egy, akik meg sokkal alávalóbbak, semmirekellőbbek, vagy megvetendőbbek is. Tehát még ilyen szempontból sincs semmiféle jelentősége Meghan Markle személyének."
Szóval, te úgy gondolod, hogy Meghan Markle személyének semmi jelentősége sincs. Oké, elfogadom. De, akkor válaszolj már egy kérdésre:
Szerinted az normális, hogy csapot egy több milliós eskűvőt, majd több milliókat szort el ruhákra, meg egy milliardért újította fel a Frogmore Couteege házat? És ezt nem az ő pénzéből, hanem a britekéből! Szóval, semmi jelentősége sincs, DE pénzt tu szórni rendesen.
-"Fura, hogy ezt hozod fel példának, mert ugyanabból a vödörből merítesz, a bulvárból."
Látom te is az a fajta ember vagy, aki abba is belekött, ha egy fűszál nem úgy áll ahogy neki tetszik... De, csak hogy megnyugodjon, akkor kicserélem Michael Jeackson plasztikai műtét példáját, a kertészkedésre vagy az úszásra. Választhat...
-"Az a gond ezzel, hogy ez nem *téged* érdekel, valójában téged nem önmagad érdeklődése miatt érdekelnek Meghan Markle ügyes-bajos dolgai, hanem mert addig manipulálódtál a bulvárhírektől, hogy elérték, hogy téged ez érdekeljen, sőt elérték, hogy erről azt gondold, amit sugallni akarnak."
Képzelje el, hogy engem a brit királyi család azelőtt is érdekelt, hogy Meghan bekerült volna. Szóval, nem manipuláltak. És NAGYON félreírta (félregondolta) azt, hogy a bulvár mindig támadja Meghant. Sőt! Nagyon sokszor dícsérik (a semmiért). Szóval, ez a nem túl nagy szimpatizáció Meghan személye ellen, nem a bulvárból fakad, hanem a saját véleményemen alapszik. Ja! Hogy nekem ilyen nem lehet, mert van, hogy a munkából hazaérva elolvassam azt az EGY darab cikket, ami engem érdekel? Figyeljen, én legalább beválalom, hogy engem ez érdekel...
Igen.
De a királynő intelligens módon helyretette.
#18, a szépség szubjektív, nekem bejönnek az ilyen típusú nők. És ha az arca nem is tetszik valakinek, el kell ismerni, hogy a testén dolgozott eleget a személyi edző. Amúgy elképzelhetőnek tartom, hogy az esküvőnek ez volt a feltétele, hogy lemondjanak és elköltözzenek. Csak ugye máshogy kommunikálták, nehogy Erzsi néni tűnjön kemény szívűnek.
De mint mondom, a teljes igazságba sosem fogok belelátni, és van jobb dolgom is a bulvárnál.
Nézz meg róla egy bikinis képet, vagy azokat, amiket magáról csinalt félmeztelenül... semmi mell, semmi forma, egyenes derék, borzasztó az egesz... meg kate middleton is jobb egy fokkal, pedig neki sincs semmije. A feje nekem továbbra is csúnya.
Ugyan miért számított volna erzsinek, hogy legyen esküvő? A Vilmosé számított nyilván, egyébként biztos vagyok benne, hogy nagyon utalja ő meghant... nem angol, feka, elvált, szexjelenetei vannak, Vili tuti hogy nem vehetett volna el egy ilyen példányt, ez tuti.
Harry a náci jelmez után ismét bizonyított, most meg élhet egy olyan helyen, ahol sztem a napsütést sem bírja Anglia után plusz nincs ott senkije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!