Melyik az a nagyobb élelmiszerboltban kapható termék csoport, amelynek csomagolása érzékeny a mágneses térre?
Például mert egy elektrotechnikus elektromossággal foglalkozik, ami szoros kapcsolatban áll a mágnesességgel?
De gondolom nem fogsz megbukni, ha nem tudod a választ, legfeljebb nem kapsz pirospontot vagy nyuszis matricát.
Mekkora mágneses térre?
Ha belerakod 10^(10^(10^10)) T térbe szerintem a legtöbb fém úgy szétrepül/bomlik hogy csak néznéd
Azt én értem, hogy a mágnesnek és elektromágnesnek köze van a szakmánkhoz, azt nem értem miért kell tudni mondani ilyen termékeket. Mondja azt inkább hogy számoljak ki egy feszültségosztós tranzisztort, vagy valamit, aminek még van is köze ahhoz amit eddig tanultunk.
Az a baj ezzel a tanárral, hogy csak hónapok után kezdett el tanítani minket, akkor is nagyrészt a könyvecskéjéből olvasott meg rajzikált, de nagyon sokszor hatalmas baromságokat is tanított. pl. volt hogy összekeverte az induktív reaktanciát a kapacitívval. Vagy például villanyszerelői feladatot adott amihez hozzá sem nyúlhatnánk. Szerintem ezzel kb mindent leírtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!