Meik a legjobb bakancs?
Figyelt kérdés
az acélbetétes bakancsok közül meik a legjobb ? és hány évig bírja ? vagy a magyar surranó meddig bírja ? hány évig ?2010. júl. 26. 15:52
2/6 A kérdező kommentje:
de hány évig barja ?
2010. júl. 26. 15:55
3/6 anonim válasza:
Az attól függ h használod. Ha kíméled akkor addig ameddig le nem rohad az ember lábáról de ha állandóan benne vagy és hordod akk is bírja azért elég sokáig. Jó minőségű bírja az sokáig.
4/6 A kérdező kommentje:
a martens bakancs 40 évig bírja ha nemrugdosom csak hordom és kész ?
2010. júl. 26. 16:14
5/6 anonim válasza:
űűigaz h a martens bírj a legjobban de sztem ronda, ha választani kéne akk inkább steel vagy shelys
6/6 Voza válasza:
Nekem Red Roster van kb 2 éve van meg. Talpa kezd lekopni, acél ellőt már igen törik, a nyarat biztos ki birja még.
Egyébként nagyon füg attól, hogy hogy bánsz vele. Rendszeresen bokszolod-e, jó bokszal kened, nyáron vagy télen töröd be, mit csinálsz benne.
Ja és még annyi, hogy nekem úgy van meg 2 éve, hogy 2-3 hetente vagy turázni mentem benne, vagy valamilyen kiképzésre, vagy koncert szóval nyüstöltem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!