Bevihetnek szemtanunak?
Figyelt kérdés
ismerösömet tegnap megütötték többszö én csak az elsőt láttam . hazament kihivta a rendőrséget, veléem együtt 5 szemtanu volt. De én mikor történt hazamentem. Nevemet nem irták fel sehova, többi szemtanunak minden adata rögzitve van. Szerintetek bevisznek még igy, hogy elmondjam én is mi történt? Vagy nem? Én láttam az egészböl a legkevesebbet.
Nem akarok belekeveredni mert aki megütötte ismerösömet... lehet tőle félni... Szerintetek mi lesz?
2010. júl. 25. 16:03
1/2 anonim válasza:
Ha nem vették fel ott az adataidat, akkor nem valószínű, főleg, hogy még 4 másik szemtanú is volt.
Én tavaly egy autósgázolást láttam, egyetlen szemtanú voltam.
2/2 A kérdező kommentje:
hát akkor nagyon remélem h nem fognak. amugy nem vették fel, nem is voltam ott hazamentem rögtön. köszi a komit:)
2010. júl. 25. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!