Várjátok e 2012 - őt a föld pusztulásának időpontját?
Igen várom. Már be is szereztem:
- Egy limuzint. Az mindent kibír, még azt is, hogy szétesik alatta a város, sőt egy irodaházon is keresztül bír menni.
- Egy lakóautót. Az kibírja, ha egy 20 méter átmérőjű lávadarab lerobbantja a hátulját.
- Egy AN-225 orosz teherszállító repülőgépet. Azzal kényszerleszállást lehet végezni a Himalája tetején, hiába a legnagyobb repülőgép a világon.
- Egy Bentley-t. Azzal fogok kiugratni majd az AN-225-ből.
- 4 téli gumit. Kell a Bentley-re.
- Hóláncot. Kell a téli gumira.
- Élelmet szerintem ráérek venni később is, de a sört már megvettem.
- Szereztem egy tibeti barátot is, aki a mentőhajón dolgozik, megígérte, ha elmegyek Tibetbe, akkor fel fog csempészni a hajóra.
Amúgy meg nem lesz világvége 2012.12.21-én. Mert Ausztráliában akkor már holnap van! Hogy is van ez? =)
"Amúgy meg nem lesz világvége 2012.12.21-én. Mert Ausztráliában akkor már holnap van! Hogy is van ez?"
Ausztrália kontinens tegnap fog elpusztulni majd 2012be
"Ausztrália kontinens tegnap fog elpusztulni majd 2012be"
Ahha, ha te mondod. De nem teljesen értelek, kicsit törni magyart. =). Ha nálunk, december 21 van, és te azt mondod, hogy "tegnap fog elpusztulni" tehát 20-án, akkor 21-én náluk nem holnap, azaz 22 lesz? =)
Amúgy egy szóval sem mondtam, hogy Ausztrália nem kontinens =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!