Legszívesebben megszüntetném minden kapcsolatomat ezzel a modern világgal. Más is érez így?
Figyelt kérdés
2020. febr. 25. 14:51
1/8 anonim válasza:
És mi tart vissza? Én éltem vadon haverommal 1 hónapig, lefogadom, hogy sokkal tovább te sem bírnád.
3/8 anonim válasza:
Igen, mostanában akad néhány ilyen tájékozatlan ember.
Költözz ki egy hónapra tanyára, azt se fogod bírni.
Pedig ott még van kapcsolat.
4/8 anonim válasza:
Jaja, én is mélyen depressziós vagyok.
5/8 anonim válasza:
Konkrétan mi a baj? Egyébként én nem tévézek így a világ jó részével már meg is szűnt a kapcsolatom. Ezt javaslom neked is! :)
6/8 anonim válasza:
Hírek kerülése kész lelki Kánaán!
7/8 anonim válasza:
"Lepontoztam mindenkit - így szakítom meg mindenkivel a kapcsolatot." /az átlagos gyakoris pontozó troll/
8/8 anonim válasza:
Igen. Reggel megyek reggelit venni és ahogy kilépek az utcára, káromkodást hallok, drogozó 14 évesek stb. Másrészt az is zavar, hogy ténylegesen tönkretesszük a bolygót és mindegy, hogy mindenki odafigyel, mert ha 1 ember leszarja, akkor kuka az egész.
Régen a húgom akart játszani velem, most én akarok vele, hogy ne a telefont nyomkodja. Pedig csak 6 éves.
Na meg alapból, hogy az emberek vagy istenítik magukat, vagy meg akarnak halni. És poénból olyan dolgokat mondanak stb.
Egy nyáron 2 hétig az erdőben lévő kertünkben éltünk, sokkal jobb volt. Persze nyilván nem mint az ősemberek, de néha elegem lesz mindenbő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!