Modern gyerekeket kifigurázó képeket hol találok?
Egy prezentációhoz keresek illusztrációkat.
Olyat már találtam, hogy a játszótéren egyedül áll a kisfiú a labdával, mert mindenki telefonozik.
Régebben láttam ilyeneket, talán a facebookon köröztek, de most sehogy sem találom:
- Gyerekek bottal piszkálnak egy könyvet, mert nem tudják, mi az.
- Buszon valaki olvas, és mindenki őt fényképezi.
Ha találkoztatok nemrég ehhez hasonlóval, tudnátok írni egy linket? Nagyon köszönöm!
r/im14andthisisdeep-et próbáld meg. Ez arról szól, hogy "14 éves vagyok, és ennyire mély közölnivalója van a posztomnak"-jellegű képeket gyűjt össze, ami sokszor abban merül ki, hogy a 14 évesek a saját korosztályukat nézik le, mintha ők normálisak lennének, bezzeg a többi elfuserált gyerek...
Sok a szöveges poszt, de rögtön a friss képek között vannak ilyen társadalomkritikus-megmondónak látszók is, ami viszont ezeket a gyerekeket figurázza ki:
Persze erősen szűrni kell, mert az önsajnáltató posztok tömkelegén kell átmenni.
Ha esetleg a szöveg és magyarázat nélküli képeket keresed, azokra szintén rá szokták sütni a "deep meaning" jelzőt, mintha csak az érthetné meg aki megveti a mai modern társadalmat és nem olyan birka amilyennek a többieket nézi:
Ezek többsége társadalomkritikus kép, de kevésbé a fiatalokra értve.
Nagyon köszönöm, a buszosat meg is találtam, meg még pár jót.
A könyvpiszkálósat továbbra is keresem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!