Ittas vezetés büntetés? Minden lent
2018 nyarán elvették a jogsim ittas vezetésért , se kárt se balesetet nem okoztam csupán igazoltatás.
majd decemberben kaptam egy levelet ügyészségtől ügyészvezető küldte hogy 7 honap eltiltást kapok 120 ezer buntetést , eltiltásom márciusban le is járna de ma jött egy levél hogy egy másik ügyész tárgyalást akar mert nem volt csak kaptam büntetésről a papírt és több eltíltást és nagyobb pénz birságot ez hogy lehet ha másik ügyész küldte a határozatot? amiben már le van írva 7 honap eltíltást és 120 ezer összeget
És ha nem kapcsolnak le, mennyit vezettél volna ittasan?
Úgy őszintén! Azt a 10-15 perc sétát ki bírhattad volna.
De szerintem meg akarnak hívni mégegy sörre.
Ha nem igazolnak le akkor is oda parkolok mivel nem is lattam oket bokorbol mértek
Le parkoltam lealitottan autot majd 5 oerc mulva jottek oda
De lenyegtelen
Tehát elmentél kocsival sörözni egy késdobálóba, piássan belekötöttél egy kissebbségibe, utána meg menekülni kellett?
És nem is keveset ihattál, ha nem veszed észre, hogy rendőrök mellé parkolsz.
Egyébként a sebesség mérést végző rendőr nem fog odamenni 5 perc után egy parkoló autóhoz.
Amúgyis ott álltál volna meg. Akkor miért nem szálltál ki, és mentél a dolgodra? Volt rá 5 perced.
Ez a sztori így nagyon nem kerek.
Szerintem meg van annak az oka, hogy sújosbítást kértek.
Na mi van?
Elvitte a cica a nyelvedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!