Miskolcon ilyet hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
szegecselt öveket szegecselt karkötőket szegecselt nyakörvet ? meg külön szegecseket ? és csak MISKOLCON hol lehet kapni ezeket ?2010. júl. 23. 07:43
1/8 anonim válasza:
Magadnak? Perverz.
Kutyának? Állatkínzó.
:D
2/8 A kérdező kommentje:
magamnak de nemezt kérdeztem . azt kérdeztem ieneket miskolcon hol lehet kapni . az írja aki tudja
2010. júl. 23. 09:57
3/8 anonim válasza:
hmm. sztem rendelj neten. a google a barátod. találd fel magad! vagy menj be budapestre ha van időd, ott a keletitől 5 percre van az aréna, tele van üzletekkel nézz szét.
4/8 A kérdező kommentje:
szarok budapestre éngem miskolc érdekel .csak az írjon aki tudja miskolcon hollehet kapni amit felsoroltam
2010. júl. 23. 15:34
6/8 anonim válasza:
Rocker vagy és Miskolcon!!! Nem félsz vazzeg?? Van mitől...
Ne h bekóstoljanak!!! Am Skála, Pláza, Sétálón... Én már olyan sok helyen láttam...!!!
Üdv: KicsiStar
7/8 A kérdező kommentje:
nem rocker hanem anarchysta punk vagyok és miskolci . mitöl kénr félnem ?
2010. júl. 27. 17:03
8/8 anonim válasza:
nem tudom meg van e még az a bolt, szinvaparkban volt azt hiszem a második emeleten(?) egy ilyen shop. nézd meg szerintem :) én anno iron maidenes pólót vettem ott :)
ez volt kb 2 éve azóta már nem ott lakom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!