Milyen szénfélét ajánlotok leginkább egy kés felhevítéséhez ami könnyen beszerezhető? És nem túl drága!
Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 21:22
1/3 anonim válasza:
Én elég sokat foglalkoztam a fémek olvasztásaval és hevítésével.Én úgy vettem észre hogy olcsó és könnyen beszerezhető szén az Antracit lenne ,de egyes esetekben ez sem túl egyszerű mivel az ország egyes pontjain lépten nyomon beleötleni a tüzépeknél ,de sok térségben nem lehet kapni.Ezért én arra a következtetésre jutottam hogy a sima ,de jobb minőségű Grillszén (5 kg os papírzsákban mindenüt kapható 1000 forint körül) egy kis légbefúvással szinte minden fém felhevítésére alkalmas.
Remélem segítettem !
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
segítttél!
2020. febr. 6. 21:02
3/3 A kérdező kommentje:
ha esetleg nem termelne elég hőt a szén akkor kérhetnék egy kis egitséget?
2020. febr. 6. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!