Egy kerdes, tapasztalt, értelmes emberek véleményére lennek kiváncsi. ?
Vagy tetszeni fogsz neki vagy nem.
Vagy lesz köztetek valami vagy nem.
Itt nem fogsz erre a kérdésre tuti választ kapni,főleg idegenektől. Amit hoz a sors,azt fogadd el.
3#
abszolút nem “netes” kapcsolat. 6 eve van baratja, és együtt is élnek.
Csak ahhoz kepest, hogy semmit nem látott belolem, elég közel elengedett magahoz főleg úgy hogy nem ilyen a szemelyisege. rettenetesen egy húron pendulunk. meg igazából én sosem keresem ot mindig o ir vagy hiv fel telefonon. de igazából heti 7/7-et beszélünk jó pár orat. Csak egyszerűen nem tudom mire vélni meg elég sok dologban megnyilvánul, hogy mashogy nez ram mint másokra. de például sosem kert kepet rolam, nem tudom, hogy ennek mi az oka🤔 igazából nekem o mint no mint ember leirhatatlanul tetszik, igazából szívesen tovább vinnem a dolgot. csak ilyen megnyilvánulásokbol nem igazab tudom leszűrni, hogyha tetszenek neki akkor nyitott lenne barmire is. lepni azért nem merek, mert egy biztos kapcsolatot nem fog elhagyni egy “nem biztos” miatt, és nemcakarom elbaszni vele a kapcsolatomat mert meglehetősen fontos lett nekem o🤷♂️ pedig sok lanyt ismerek, de egy lany se fogható hozza személyiségileg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!