Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Végrehajtás alatt áll az...

Kiforditottfiu kérdése:

Végrehajtás alatt áll az ingatlanon, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

1/1es tulajdonú ingatlanom végrehajtás alatt áll, pontosabban már online árverésen van.

Hogyan tudom megakadályozni, vagy csak elhúzni, időt nyerni, esetleg mire tudok hivatkozni, megtámadni vagy kifogással élni, hogyan tudom elodázni azt hogy kikerüljön a tulajdonomból, ha csak átmeneti is de milyen lehetőségeim vannak?

2020. jan. 14. 19:17
 1/7 qkker1 ***** válasza:
89%
Kifizeted egy összegben a saradat!
2020. jan. 14. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Az már nem a te tulajdonod, mert nem fizetted a tartozásod. Hivatalosan semmi keresnivalód nincs az ingatlanban, ez csak a végrehajtó jóindulatán múlik, hogy eladásig megtűr ott téged.

Ha nem akarod, hogy eladják fizesd ki a tartozásod.

2020. jan. 14. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Mi miatt történt ? Milyen papírokat írtal alá ?
2020. jan. 14. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Volt elég időd megadni a tartozásod. Ha eddig féreg módjára nem voltál rá hajlandó akkor most viseld a következményeit.
2020. jan. 14. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett volna megvárni, hogy idáig jusson a dolog. Az első végrehajtói értesítéskor még lehetett volna egyezkedni a végrehajtóval, lehetett volna részletfizetést kérni, most már késő, nem tudod megakadályozni, hacsak ki nem fizeted a tartozásod egy összegben.
2020. jan. 15. 12:32
 6/7 anonim válasza:
100%
Az utolsó pillanatig tudsz egyezkedni, de nem a végrehajtóval kell, hanem a végrehajtást kérővel. Ha látják a szándékot, hogy fizetni akarsz, akkor le lehet állítani az árverést addig, amíg valaki meg nem veszi. Nyilván a vh jog rajta marad az ingatlanon, de nem raknak ki. De igaza van az előzőknek, nem ilyenkor kellene ezen gondolkodni sajnos, de mint mondtam, nincs még minden veszve.
2020. jan. 25. 09:29
 7/7 anonim ***** válasza:
53%
A 4. kommentelőnek üzennék. Drága kommentelő. Nem beszélhetsz senkivel sem ilyen hangnemben? Mi az hogy féreg módjára? Tudod a háttér sztorit? Nem. Miért ítélkezel? Sose tudhatod mi miatt nem tudja fizetni a tartozását. De te ítélkezel felette. Ismeretlenül. Gratulálok. Most mondjam rád én is, hogy féreg ember vagy?:) Talán rád jobban illik.
2020. márc. 30. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!