Rocker vagyok, de ilyen melegbe nem járok feketébe ciki?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 11:16
1/19 anonim válasza:
Én is rocker vagyok, de én soha nem járok feketében :D
3/19 anonim válasza:
a rockerek nem attól rockerek hogy állandóan feketébe járnak, d minegy! Nézd meg az együtteseket (ha nem ilyen sátánista sz@r) nincsenek ők sem állandóan bakancsba meg feketébe! Pl: tankcsapda...
4/19 anonim válasza:
Az életérzés a lényeg, nem a fekete. :D
Inkább legyél más színűben, mint hogy büdi legyél. Na az lenne ciki.
5/19 anonim válasza:
Én feketében járok, mert depeses vagyok. A rokkerek nem járnak feketében (legalábbis az igaziak).
8/19 anonim válasza:
Én is rocker vagyok,de igazán feketében csak koncerten vagyok.Ne aggódj,senki nem fog leszólni az utcán,hogy,,te mi a frászt keresel itt csíkos pólóba":)Az meg a másik,ilyen melegben az a hülye aki beöltözik.
9/19 anonim válasza:
Én is rocker vagyok, de nyáron nem mindig vagyok feketébe. Minap rózsaszín póló (lány vagyok), világoskék farmer és bakancs volt rajtam, de tegnap pl. terepmintás nacit vettem fel fekete zenekaros pólóval és fekete edzőcipővel. :D
10/19 anonim válasza:
ilyen hülye kérdést :) és ha nincs meleg, akkor mindig feketében jársz? ugye nem? Ne legyél már te is ilyen béna sablon gyerek. Ennél már csak az jobb, amikor lányok vannak talpig feketében málhazsákkal a hátukon, amire rá vannak firkálva a kedvenc zenekarok. Folyok még a bugyijukból is a víz, de nem baj, a külső számít semmi más. Ezzel az erővel kezet foghattok az általatok lenézett és nyálas diszkósokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!