Az, ciki ha valakinek az anyukája, nem hagyja hogy metálosan mindig feketébe járjon?
Nem cinkes, mert sztem úgy,ahogy megszokott a kezdetekben(ismételném 17:56-osat:D). No de az bizony már gáz, ha hagyod is, h. eltiltsanak a hordani kívánt ruháidtól:D
Engem mindig azzal csesztettek, h. gusztustalan tramplinak nézek ki(jó, úgy is megyek néha X3) meg h. rossz hatással lehet a lelkiállapotomra ez a sok fekete, csak h. én leszartam(Ja meg hozzátenném, ink. a felőlük érkező sok negatív vélemény lett elég rossz hatással rám) Meg h. milyen beteges pólókban járok, nehogy ebben jelenjek meg a rokonok előtt!XD.. (Áh, de ez vhogy át kezd menni egy másik témába:D) Szal itt abba is hagyom ink. a lényeg, ha erőszakosak, lázadj azt szokjanak hozzá, h. ilyen a kölkük.
(Ja, meg még abban is különbözünk sztem, h. én képtelen vagyok elválni a pulcsiktól+bakimtól. 38 fokban is nagy pulcsiban járkálok meg bakancsban.. De nem érdekel, mégha komolyan MINDENKI hülyének is néz. Asszem keményen elborulna az agyam, ha eltiltanák tőlem őket O_o
Na Csőő:D
15L
A szülőnek ciki, mert szerintem rossz hozzáállásról tanúskodik. Hagyni kell a gyereket, hadd öltözzön úgy, ahogy neki tetszik. Így előbb kinövi.
Bocs, rockerek, nem bántásból mondom ezt, de szerintem előbb-utóbb fog ez változni. Ha máskor nem, akkor majd ha dolgozni kezdtek.
Ezt tapasztalatból mondom, én is felvettem a stílus külsőségeit. De ahogy egyre idősebb lettem, felébredt bennem az igény a nőiesebb öltözködésre. Világos cuccot most se nagyon hordok, csak most már bakancsot sem. :) Max. koncertre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!