Csak szerintem bunkóbbak az emberek a melegbe? Vagy másik szerint is?
mostanába egyre több bunkóval hozz össze a sors amióta kánikula van. pl az elmúlt egy hétben amik történtek.
este bicajozok fullra kiürült utca megyek a bicajos utón miközbe a járda üres rácsengetek és mondtam nekik ,hogy ez bicajos út. erre elkezdték szidni az anyámat meg ,hogy mit képzelek magamról . a másik nevetséges példa ,hogy cigizek a buszmegállóba és a csikket a kukán lévő fémhamutálba dobtam majd oda jön hozzám egy nyanya és mondja szívjak többet és dögöljek bele hamarabb. na ezen egy kicsit felhúztam magam és vissza mondtam neki ,hogy te így is úgy is elöbb fogsz meghalni.erre egy batár méretű vaddisznó oda jön nekem osztani az észt ,hogy kívánja nekem ,hogy én ne éljem meg az öreg lány korát.amilyen nagy pofám van neki is megmondtam ,ha továbbra is így nyeli a tömegnövelőt(ez látszott rajta) ő is hamarabb fog meghalni mint én .kisérem apámat a vonathoz (ő vak ) és egy paraszt neki megy vállal és megkérdezi tőle ,hogy nem látsz a szemedtől ? ez egy viszonylag fiatal 17 év körüli srác volt de ennek nem kellet sok ,hogy eltörjem a nyakát csak apu mondta ,hogy hadjam a verebet. ami megkoronázta a tegnapomat megbeszéltem egy találkozót ismerősőmmel 11 re az örs vezér terén . elindultam 9 kor és nem tudtam mennyi az idő és sehol se volt kiírva megkérdeztem egy fiatal csajt aki azt felelte persze mingyárt mondom . belenyúlt a táskájába azt hittem telefont vesz elő és elmondja helyette egy gázspré volt amivel tele küldte a pofám. pedig úgy mentem hozzá ,hogy : szia bocsi megtudnád mondani nekem az időt ? velem lehet a baj ? vagy a meleg okozza ? vagy csak én reagálom túl ?
hát nagy az Isten állatkertje...de ez a gázsprés nagyon durva!:-O csak ugy lefujt mert megkérdezted az időt? bazz...hát erre nem tudok mit mondani.lehet aznap már huszan mentek oda hozzá így és mind tarhálni akart,talán azt hitte te is vagy nem tudom...
a meleg biztos rátesz,ilyenkor meghülyülnek az emberek,én is észreveszem magamon,hogy ingerültebb,türelmetlenebb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!