Valóban nem lehet életlen Katanát (tokkal együtt) autóban tartani?
Figyelt kérdés
Pécsre megyünk barátnőmmel, és szüleim autóval vinnének. Csak nem tudom lehet-e karddal utazni, ami csak egy másolat, és életlen is.2010. júl. 20. 22:30
1/7 haggyámán válasza:
Miért ne lehet, főleg tokkal.
Ha tokban van, akkor még csak véletlenül se tudna balesetet okozni, szerintem szabad.
2/7 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem egy határőrt, és azt mondta nem lehet, mert 8 cm-nél hosszabb a pengéje:S És emberi élet kioltására alkalmas. Nem nagyon értem mostmár:S
2010. júl. 20. 22:35
3/7 anonim válasza:
Ha életlen akkor nem alkalmas emberi élet kioltására nálam baseball ütő van (pici) nem szóltak pedig nagyobb 8 cm-nél és simán bárkit agyon lehetne verni vele
4/7 anonim válasza:
Ennyi erővel pl. kalapács sem lehet nálad mert azzal is simán bárkit kinyírhatál
5/7 anonim válasza:
Bebugyolálhatod és lekötözheted négy kis zsinórral ötfelé osztva a hosszát. A lényeg, hogy ne lehessen elővenni még fegyvernek látszóként se, csak mikor már mind meghaltatok.
6/7 A kérdező kommentje:
Mindegy, nem engedik meg...majd keresek fafaragót, aki megcsinálja : ( Azért már biztos nem szólnak xD
2010. júl. 21. 13:36
7/7 A kérdező kommentje:
vagyis anyámék nem engedik meg*
2010. júl. 21. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!