Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban arról szól egy kapcsolat, hogy sülve-főve együtt kell lenni?
Lassan 3 éve vagyunk együtt a párommal...Kettesben ritkán megyünk el ide-oda, elég sokat dolgozik...
Viszont a családjában sokszor vannak bulik, amikor összeülnek a szülők, testvérek, nagyszülők...Általában ilyenkor én is ott vagyok a párommal, szeretek a családjával lenni!
Majdnem minden szülinapon, névnapon, ünnepeken ott vagyok, vagy ha valamit segíteni kell a szüleinek pl. szüret van, meg ilyenek, szó nélkül mentem...
A barátaival azonban nem igazán szeretek eljárni...azok az emberek, akikkel, ha a párom nem lenne, soha nem ülnék le egy asztalhoz, nem keresném a társaságukat, de ők se az enyémet, mert nem lenne közös témánk, szóval soha sem az ilyen típusú emberekkel barátkoztam...
Van 1-2 olyan lány a társaságban akit már ismertem a suliból, meg egy helyen lakunk, de nem igazán kerestük soha egymás társaságát...Rajtunk kívül még 2-3 pár van ebben a baráti körben és már tervezgetik a közös nyaralást...
Beszéltem erről páromnak, hogy nem igazán érzem jól magam velük, néha nyelek egyet és valahogy megpróbálom kibírni az estét, de egyre rosszabbul érzem magam az ilyen haveros estéken...Sokszor a páromnak sincs kedve menni, mert dög fáradt, de mégis menni kell!
Volt olyan, hogy elmentünk vacsorázni a barátaival és ők meg a párom egész este nosztalgiázgattak, hogy de jó volt még anno ez meg ez a nyaralás, röhögtek ott össze-vissza mint a fakutya, én meg csak ültem és hallgattam a nagy storykat.
Erre azt mondják, hogy milyen szótlan vagyok...Hát most mit mondtam volna??
Hogy valóban, milyen nagyszerű volt az a nyaralás, amikor azt se tudtam miről van szó, mert akkoriban még nem ismertem a párom...
Tiszta feleslegesnek éreztem magam!Ezért nem értem, hogy miért kötelességem nekem ott jópofizni másokkal...
Páromnak mondtam nem egyszer, hogy ha szeretne akkor menjen sörözni a barátaival, néha néha belefér..Nem kell nekem mindig ott lenni.
Erre kiakadt, hogy nem azért van az embernek barátnője, hogy egyedül menjen el a barátaival, mert mit mondanak akkor a többiek, hogy egyedül ment..Nem menteget engem...meg, hogy én minden alól ki akarom vonni magam!
Mintha ez menne köztük, hogy "na látjátok nekem is van csajom és itt van...."
Nem tehetek róla, hogy nem érzem jól magam velük...Nyilván senki sem tölti olyan emberekkel az estéjét akiket nem kedvel, vagy nincs miről beszélniük...Én se kényszerítem rá a páromra, hogy jöjjön el velem a barátaimhoz...ha szeretne akkor jön, de ha nem én azt is megérteném...
Nem tudom mit tegyek...
De ha nem teszek a kedvére és nem jópofizok egész este akkor meg én vagyok a rossz:(
Tudnátok adni valami jó tanácsot, mit lehetne ilyenkor tenni?
ha nem birnám a pasim haverjait, akkor én sem mennék. de elötte azért probálkoznék, és kezdeményeznék velük valami kommunikácio féleséget. mondjuk általában én kijövök mindenkivel annyira, h egy sörözös estét kibirjunk.
lehet h annyira elzárod magad ettöl az ismerkedös dologtol, h már csak a tudat, h menned kell, az idegesit. igy sosem lesz kedved velük menni sehova. legyél kicsit nyiltabb, és ne a sarokban durcásan ülj.
Gratulálok a babához:)
Kb velem is ez a helyzet, csak nem ennyire durva, szóval engem se imádnak, de mivel egyik barátjuk barátnője vagyok ezért valamilyen szinten ők is jópofiznak velem...és nekem ez nem hiányzik.
Úgyhogy ha épp nincs min veszekednünk, ezen tuti össze kapunk...
Pedig tényleg próbáltam alkalmazkodni hozzájuk, de nem az én társaságom, látszik, hogy erőltetett a dolog!
Mindig feszélyezve érzem magam, de a párom nem érti meg:S
Köszönöm...Lehet igazad van!
Mondjuk már mondtam neki egy párszor, hogy nem szeretnék menni, de egyből bedurrant az agya, hogy nehogy már egyedül menjen amikor van barátnője..mert mindenkinek ott lesz a nője...és ő sem akar ott állni szerencsétlenül egyedül, mint egy f....
Szóval:S
Én is voltam ilyen helyzetben pár éve. De most nem mesélem el, a lényeg ugyanaz.
Próbáljatok kompromisszumot kötni. Amikor ő megy a haverokkal, te mész a barátnőkkel. Vagy mondd neki hogy nem zavarod a "kanbulit" stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!