Mit csináljak? Meló vs. Nyaralás.
Inkább a meló.Ha tudsz dolgozni lesz pénzetek és jövőre el tudtok menni nyaralni.És ahogy olvastam örülnél ennek a munkának.Ez pedig még inkább a meló felé húz,mert nem mindennap talál az ember olyan munkát,amilyet szeretne.
15/L
18:25ös utolsóra gondoltam
de köszi mindenkinek!
A párod mit mond rá? Nem haragszik meg nagyon, ha a melót választod, és elmarad a nyaralás? Mert gondolom ez nem egy átlagos nyaralás lenne, ha 30 ezer volt az előleg:S Egyébként kapásból én is azt mondanám hogy inkább a meló, mert ott tényleg nem fogják megvárni, amíg nyaraltok. Viszont megpróbálhatsz megbeszélni egy későbbi időpontot, megmondod hogy el kell utaznod azon a héten (vagy nem tudom mennyi időre), amit semmiképpen nem lehet elhalasztani. Kérdezd meg hogy: lehetne róla szó, hogy megbeszéljünk egy későbbi időpontot?
Aztán kész. Én ezt tenném. Beszéld meg a pároddal, mit szól hozzá (akkor is, ha a munkahelyen esetleg azt mondják, hogy nincs későbbi időpont...)
De szerintem megértik, egy hetet csak várhatnak.
Sok sikert!
Utolsó vagyok
Ja, és a 30 ezer tényleg nem kevés, főleg nem arra hogy kidobjátok az ablakon. De ha mégis a melót választod, gondolj arra hogy visszajön többszörösen is.
Én szívem szerint elmennék nyaralni, de azért bepróbálkoznék a munkahelyen.
Vagy pedig, elmész a munkahelyre, és elhalasztjátok augusztus végére, vagy esetleg télen elmentek (karácsonykor pl) egy másik emlékezetes helyre.
Remélem segítettem valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!