Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerinted a GYK "cenzorai" a...

Szerinted a GYK "cenzorai" a pokolba vagy a mennybe jutnak?

Figyelt kérdés

2019. dec. 23. 15:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Haldoklik már a GYK.Alig vannak már válaszok a kérdésekre.A moderátorok meg sok esetben nagyon gyenge képességűek.
2019. dec. 23. 16:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Az oldalt a felhasználók éltetik és adják meg az arculatát. A moderátor legfeljebb korlátoz néhány szélsőséges esetet.
2019. dec. 23. 23:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem eddig egy válaszomat törölték, habár nem vagyok "régi versenyző". Egy lány megkérdezte hogy mit csináljon hogy aktmodell legyen. Amit válaszoltam, kiegészítése volt Kolompár Achillesz - akinek egyébként jó humorérzéke van - és az utána író írásának. A kérdező emlékezett hogy írtam, privátban újból kérte a válaszomat. Ezzel az erővel a privátot is cenzúrázhatják. Szóval olvastam már kemény szövegeket amik átmentek a modorátorok rostáján. Valóban. Nem kaptam semmilyen tájékoztatást, miért törölték.

Igen, aki azt írta hogy a beírók alakítják a profilt és tartják fenn a rendszerét, ezt a szolgáltatók úgy általában szeretik elfelejteni. Nekem a Telekom is fizetett már a szolgáltatás nem kielégítő volta miatt, hiába az egyoldalú szerződésük.

A hálózatelmélet nagy hatalom, de kétirányú. Hehe.

2019. dec. 24. 01:22
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Egyszer azt írtam, hogy talán nem a sok pénze miatt nem akarnak barátkozni a kérdezővel, hanem mert csak unalmasnak találják. Ezt a részèt törölték, de a kérdező már reagált a válaszomra és én is az övére. Így csak az utolsó valaszom maradt, a köztes nem, anelkül viszont félreértelmezhető volt amit írtam.

Olyan is volt, hogy csak úgy eltünt az utolsó két mondatom.

Az is lehet, hogy a válaszaitok már rég nem azok egyes kérdések alatt, mint amire emlékeztek, hiszen nem jelzik a módosításokat. Szóval aki azt írta vele még nem fordult elő ilyen, az csak akkor lehet ebben biztos, ha naponta ellenőrzi minden eddigi válaszát amit egy kérdéshez odaírt.

Olyan is volt, hogy a kottaolvasásról írtam, küldtem hizzá forrást, semmi szabályellenes nem volt benne, és szó nélkül törölték. Semmi figyelmeztető szöveg, hogy "ez tiltott gondolatsor" vagy bármi. Most tényleg, hogy lehet szabàlyt sérteni azzal, hogy megkerdezik hogyan kell kottát olvasni, én meg leírom hogyan lehetne megtanulni... Az nagyon szélsőséges lehet, va-ló-ban, va-ló-ban.

Arról meg ki tehet, hogy nincs semmi humorerzékük. Szerintem kérjünk azt nekik karácsonyra!

2019. dec. 24. 01:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Még egyszer, Lucifer666 ez stílusos válasz volt. Például az ilyen lényeg látásokért kezdtem a GYK-et régebben olvasgatni. Jó ha látja az ember hogy van szellemi minőség. Sőt, engem szórakoztat az emberi hülyeség is bizonyos határokig ha így, személytelen, bármikor ki tudok lépni.

A médiának függetlenül a web oldalaktól eleve megvan egy cenzúrája, pl. ezért nincs Phasebuck fiókom. Végül is alapvetően egy segítség nyújtó oldal ez, az meg még működik, legalább is én nem széles spektrumban olvasom őket, de abban a szegmensben ahol igen, ott működik, talán nem haldoklik. De ezt a régebbiek jobban tudják nálam.

Már gondoltam hogy kiírok valami nevet, hogy beazonosítható legyek mindenkinek valamennyire, de ezt az elején elfelejtettem, nem tartottam fontosnak, de az írások stílusa alapján úgyis észleli az hogy ugyanaz írta ezt meg azt a választ.

2019. dec. 24. 01:40
 16/17 anonim ***** válasza:

mirőlszólszól #13, 15 vagyok. Egyetértek veled. Tkp. a kérdezőnek kellene eldöntenie, hogy dehonesztáló-e számára a válasz. Hadd döntse már el ő. Nyilván vannak alapvető társadalmi normák, tényleg alapvetőek, azoknál megértem a cenzúrát. Nekem is írt már egy másik válaszadó hogy "Te nagyon hülye...", én meg visszaírtam neki hogy "Te nagyon okos..." és nem kaptuk fel a vizet egymáson, mert kikerekedett amit gondoltunk. Ennél gyengébb szövegemet egészében kitöröltek. Én nem ellenőrzöm nap mint nap mit törölnek meg mit nem, leguánózom. Az a fontos, amikor éppen segíteni akarsz vagy éppen írsz és az menjen át. Persze igazad van, az utóbb átmoderált szövegekre is kíváncsi lehet valaki és lehet hogy már nem azt olvassa, amit te megfogalmaztál.

Én a hivatalos leveleimet mind magam írom, ügyvédnek sem engedtem, mert a megfogalmazás minden szava, sorrendje lényeges. Ha a moderátor belenyúl, már nem arról szól a dal, amiről kellene. Ennek van egy levéltitok jogi része, hogy amíg te megírod, ő, mint harmadik személy elolvassa, a második személynek, a fórumnak írt nyílt leveledet. Ez jogilag nagyon faramuci játék...

2019. dec. 24. 01:55
 17/17 anonim ***** válasza:

mirőlszólszól még egy fontos amit írtál. A humorérzékre születni kell, nem lehet megtanulni, intelligencia függő, önkritika képesség függő, sem etnikai sem vallási függőség nincs benne. Na most rohadtul kevés embert találsz olyat, akiben mindez megvan. Ne a magad szintjét várd el - nehogy kioktatásnak vedd, csak tényközlés, vagy monológ -, mert az csak ritkán van. Ezért üdítő nekem néhány írás, mert olyan szellemi finomság, humor van benne, ami üdítő.

Szóval azzal fejezem be - amit valószínűleg félreértelmezés miatt kimoderálnak -, hogy költői kérdésekkel és válaszokkal: kik vannak többen? a buta emberek. kik szaporodnak jobban éppen ezért? a buta emberek. tehát minél több ember van, mennyiségileg megugrik a buták száma. Akkor meg mit várjunk el?

2019. dec. 24. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!