Szerintetek jogos a ferjentoo hogy ezen felpukkadt?
Szia!
Tudom, idegenként semmi jogom felettetek pálcát törni, DE HA már ennyiben nem tudtok kiegyezni, megbeszélni a dolgokat, akkor mi lesz később?
Én értem a te szempontodat, de megértem a férjedét is, hiszen a szüleiről (apjáról) van szó.
Ami itt említesz, hogy a gyerekek között különbséget tettek a férjed szülei, és ez neked rosszul esett - ami érthető -, ezt megbeszélted a pároddal? Elmondtad neki? Tud róla? Mert ha az alapvető kommunikáció rossz köztetek, vagy egyáltalán nincs, akkor ez az egész kapcsolat, csak vak vágány lesz az életetekben.
Mindig gondolj arra: fordított esetben te hogyan viselkednél? Ha nem mondod meg - egyértelműen - a párodnak, hogy neked mennyire kényelmetlen/kellemetlen ott lenni náluk, és jópofizni, akkor ezt sosem fogja megérteni. Ellenben, ha mindezt már átbeszéltétek, de mégis ez a helyzet, akkor ez a kapcsolat már régen rossz.
Jogos hogy mérges lett rá, de jogos a te érzésed is. Na akkor hol a megoldás, ezen fogtok veszekedni hónapokig, vagy el is váltok miatta?
Üljetek le és felnőttek módjára a sérelmek hajtogatása helyett hallgassátok meg egymást, s találjatok ki egy KÖZÖS kompromisszumos megoldást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!