Volt pisilős "baleseted"?
tajt részegen valahol vidéken megálltam hugyozni ahogy lenéztem dőltem előre mint a síugrók, nos előttem egy jó hosszú árok volt, annyi erőm volt, hogy terpeszállásban végig gangoltam az árkon hogy bele ne essek a legvégén egy oszlopban sikerült megkapaszkodnom. ÉS NEM HUGYOZTAM LE MAGAM. Na ide az aranyérmet :D
18F
7 évs voltam, elsős általánosban, és nagyon féltem az osztályfőnökömtől. Volt egy lány, aki 5 percenként kijárt pisinli, az ofő ezt megelégelte, és azt mondta, ha bárki is kimegy pisilni, azt meg fogja verni... Éppen korepetálás volt, és nekem már nagyon kellett pisilnem, de ugye mivel nagyon féltem, hoyg megver, ezért inkább nem kéreckedtem ki.. De egyszercsak bepisiltem a padba... Akkor már kikéreckedtem, nem érdekelt, ha meg is verne.. És természeteen nem vert meg...
Egyszer, amikor 8 éves voltam, éppen azt álmodtam, hoyg az osztálytársaaimmal vagyok egy szülinapi ünneplésen, és azt álmodtam, hogy kimentem wc-re és pisiltem.. és a valóságban meg az ágyba pisiltem... XD
Mindkét sztori nagyon ciki volt XD
15/L
Nekem különösebben nem voltak ilyen történeteim - szerencsére.
De úgy utálom azokat, akik azt mondják - vagy írják-, hogy "behugyáltunk" "bepisáltunk" "befostunk" nem igaz, hogy nem lehetne szebben kifejezni magunkat... 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!