Volt pisilős "baleseted"?
fiú vagyok,de lehettem volna lány is ismétlem hogy esélyem se volt elkerülni-kivéve ha pont vécén ülve sziesztáztam volna vagy újságot olvastam volna.Sose történt velem még hasonló se ezt leszámítva.
amugy 16.00ás nem is volt Balázs az osztályban de ha lett volna akkor is tudnám hogy ijeszgetős poén volt csak részedről :-)
Még pelenkás koromban a háziorvost lepisáltam mikor vette le rólam a pelenkát. Ezt szüleim mesélték.
Volt olyan a volt sulimban hogy vki bezárta a tesiöltözőt és a bent lévők közül egy gyereknek kellett pisálni. Mivel ott valamiért nem volt nyitva a wc, nem bírta visszatartani és a padra hugyozott. Nem volt osztálytársam a gyerek, nekem is úgy mesélték, de az eset után hónapokig nem ültünk arra a helyre ahol ez történt.
Volt másik gyerek is a suliba aki órán beszart és "vonalkódos" volt a nadrágja.
Egyik osztálytársam suli előtt szart be, mikor beértünk akkor ment el wc-re kipakolni a cuccost:D Állítólag egész nap boxer nélkül volt mert szaros lett. Éreztük is a bűzt:D
A suliban amúgy cikinek számított ha vki szart a suli wcjében, mindenki igyekezett otthon elvégezni a dolgát. Volt híre amikor valaki mégis arra "vetemedett" hogy a suliban szarjon, de nem csak híre, hanem szaga is volt mert wc illatosító nem volt, de sztem a mai napig nincs. Igazából azóta voltam már pár suliban és egyik helyen se volt.
sajnos igen... képtelen vagyok a természet lágy ölén pisilni, sajnos sosem ment, gyerekkoromban se... de egyszer muszály voltam egy kirándulás alkalmával mert még több órányira volt angol wc és nekem már majdnem bement...hát jól összepisiltem a nadrágom :( szerencsére nem vette észre senki mert éjszaka volt meg sötét, de nagyon gáááz...ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok fiú :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!