Kipróbáljam a füves cigit?
- Hatásai nálam: feloldódtam, nevettem apróságokon, nagyon kis mértékben szédültem, máshogy álltam a dolgokhoz. Kiszáradt a szám, vörösek lettek a szemeim. Ha rákérdez valaki, hogy mitől, mondd azt, hogy kifújta a szél, vagy ha szemüveges/kontaktlencsés vagy, akkor foghatod arra. ;) Tőlem még nem kérdezték, de én kontaktlencsés vagyok, azt mondom majd amiatt. :D
(Megjegyezném: Azt vettük észre, hogy a világosabb szeműeknek jobban bevörösödik, mint például a barna szeműeknek. Lehet,hogy csak véletlen, de azért leírtam.)
- Első alkalommal biztos, hogy nem szoksz rá. Meg általában szinte lehetetlen rászokni. Fizikailag legalábbis. Lelkileg pedig csak annyira, hogy elszívtok egy szálat, aztán kb. pár napig sóvárogsz,hogy hú basszus, de jó lenne, milyen jól esne most egy. Aztán el is felejted. Saját tapasztalat. Én úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, de ha van és behívnak, akkor nem hagyom ki. Néha-néha sikerül bejutnom a körbe ingyen is, néhány slukkra, épp annyira, hogy egész jól érzem magam. :)
- Szerintem nyugodtan kipróbálhatod, bajod nem lesz tőle, de nem ajánlatos alkoholt fogyasztani előtte/közbe/utána. Könnyen meglehet,hogy hányni fogsz,elsötétül körülötted minden, összeesel , hasonlók. De a fű simán egyáltalán nem okoz ilyeneket.
- Ára pedig olyan 2000Ft körül mozog. Vettünk már 1500Ft-ért is, de az elég gyenge volt. Eddig 2500Ft volt a legdrágább, az viszont már egy jó kategóriás. :) Azt nem tudom megmondani,hogy 1 gramm hány cigire elég, mert olyanokat hallottam, hogy 5-6-7 cigire is jó, de mi például egy cigire egy grammot használunk fel, és ezt körülbelül 3-4 ember szívja. Sokan most lehet azt fogják mondani, hogy úristen ti hülyék vagytok. De hát én nem tudom elképzelni, hogy lehet egy grammot 5 cigibe tekerni. És nem olyan mint amilyennek mondják, nem haltunk bele, élek még.
Kicsit sokat írtam, de leírtam mindent róla amit tudtam, tapasztaltam. :D
*gyilkosmamusz voltam.
Próbáld!
Ha nem próbálod a gyereked majd ha elkapják füvezéssel akkor tudni fogod, hogy nem kell érte kinyírnod és nem fogja otthonról eladni a bútorokat.
Csak olyan dologról tudsz majd véleményt mondani amit próbáltál. Mások hazug véleményét ismételgetni elég para.
Írták itt hogy keserű meg hablabla.... bezzeg az 1 hónapja lefőtt törköly az nem f0sízű...csak még picit nyers....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!