Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » ! FONTOS! A füves ciginek...

! FONTOS! A füves ciginek lehet ilyen hatása?

Figyelt kérdés
Azt láttam például,hogy haverjaim ,miután elszívtak egyet jókat röhögtek, be volt vörösödve a szemük és mintha alig tudnák nyitvatartani, de nem hánytak. Lehet még ezeken kívül olyan hatása, hogy -haverom ,akinek ott volt az egyik lány barátja (nem a barátnője!), az most a csajjal tök rendes volt,ölelgette,puszilgatta,meg minden(azelőtt nem) - szóval ez a füves cigi hatása volt? vajon csak szórakozott vele, vagy "normális "esetben fél bevallani az érzéseit? (bocs,azért fontos,mert azzal a csajjal én össze akarok jönni)
2011. máj. 28. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Jaja, kontrollt levetkőzte, és már meg merte tenni, azt amit 100%-osan nem. Ez lehet füves cigi hatására is, lehet alkesz hatására is. Mondjuk én ha sokat iszok, akkor magamba fordulok és elvagyok. Mindenkiből más hatást vált ki.
2011. máj. 28. 12:40
 2/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszod! sokat segítettél!
2011. máj. 28. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Füvet évezredek óta használják,és köztudottan nem ez a hatása,talán épp az ellenkezője,inkább amikől kicsit tatunk,beszívva attól 100%ban tartunk
2011. máj. 30. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!