Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kipróbáljam a füves cigit?

Kipróbáljam a füves cigit?

Figyelt kérdés
Érdekel h milyen,és h milyen mellékhatásai lesznek ha 1-et elszívok,kipróbálok? Rászokhatok 1-től? Milyen fajtái vannak,és azokra mi jellemző? Átlagosan mennyibe kerűl?
2008. nov. 17. 16:39
1 2 3 4 5
 11/46 Srapnel ***** válasza:
94%

Ez azért nem ilyen egyszerű. Nem védeni akarom az alkoholt, de mint már említettem, akut pszichózisra jóval kevesebb az esély, mint a fűnél. Nyilvánvaló, ha többet iszol, akkor egy határon túl károsabb, mint a fű, pl. ha naponta iszol egy liter bort, akkor károsabb, mintha évente egyszer elszívsz egy füves cigit. De az, szó szerint, amit írtál, elmaszatolása a lényeges körülményeknek. A pszichiátrián jó pár beteg fekszik azért, mert mindjárt az első alkalommal bad trip lett a vége.

A gyógyszereket meg végképp nem szabad belekeverni a dologba, mert a "gyógyszerrel való visszaélés" nem egyezik meg az orvos által előírt és ellenőrzött gyógyszeres terápiával. Nem beszélve arról, hogy az utcán árult fű nem "gyógyszerkönyvi" minőség. Egyébként meg ecetes uborkát is lehet annyit enni, hogy belehalsz, úgyhogy ne legyél demagóg.

2008. dec. 17. 09:40
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok, de kipróbálni egy füves cigitől pont úgy nem lehetsz függő mint egy pohár bor után sem leszel alkoholista. Vagy egy cigi miatt dohányos. Van egy találó mondás miszerint ha az alkoholt a múlt században ismerték volna meg akkor ma tiltott lenne. Egy másik mondás szerint a fű és az alkohol pont olyan mint a székelykáposzta és a kínai kaja. Az egyiktől félünk mert idegen a másik pedig a jól ismert hazai, pedig egyik sem veszélyesebb a másiknál.

Mellesleg olyanról még nem tudok, h vki füvezés utánl ett aggresszív és verekedett vagy gyilkolt ,alkoholnál pedig előfordul.

A fű ellen azt hozzák még fel, h ez az első lépés a keménydrogok felé. Lehet benne vmi, mert aki drogfüggő lesz az sokszor tényleg a fűvel kezdi, de hát az alkoholista sem egyből a töménnyel kezdi, ilyen alapon a sör is veszélyes. Az alkoholt túlzásba vinni is könnyebb ha sokat iszol alkoholmérgezésed lesz. Fűből pedig lehetetlen annyit elszívni, h a halálos adagot elérd, viszont alkoholnál megoldható, pláne ha nem bírod a piát.

2008. dec. 17. 12:17
 13/46 Srapnel ***** válasza:
89%

[link]

Nagyon jó, hogy ezt a káposztás/kínai kajás dolgot mondtad, csak épp más a következtetés, mint amit te mondtál. Mivel az alkohol már az ókortól kezdve a nyugati ember élvezeti cikke, ezért volt idő megfelelően "hozzászokni", avagy azok lemorzsolódtak, akikre az alkohol nagyon rossz hatással volt. A fűre nem volt ilyen szelekció. Biztosan tudod, hogy távol keleti népek is lassabban bontják az alkoholt, vagy hogy az indiánoknak is problémás volt, mert hát ők nem voltak hozzászokva. Az alkoholtól agresszív embereknek az alkoholtól függetlenül is van valami lappangó problémája, ami az agresszivitást kihozza belőlük.

Az, hogy van-e halálos adag, vagy nincs, nem érinti a lényeget. Ivóvízből is lehet annyit inni, hogy vízmérgezést kapj.

2008. dec. 17. 13:09
 14/46 anonim ***** válasza:
68%
Ebben van valami, de tény, h ha nem az ókortól hanem mondjuk az elmúlt 50 évtől ismerte volna meg Európa akkor ma tiltott lenne az is ugyanúgy mint a fű. Egyébként én nem vagyok híve a tiltásnak, szívja aki akarja, ahogy az alkoholnál is van, igya akinek kell és ha alkoholista lesz és szétrobban a mája z az ő baja. Természetes szelekció.
2008. dec. 17. 18:42
 15/46 Srapnel ***** válasza:
93%
Nem értem, hogy az utóbbi mire érv. Mi "lenne". Tökmindegy, nem 50 éve van itt, az a tény.
2008. dec. 18. 11:08
 16/46 anonim válasza:
31%
hát 1-től nem fogsz rászokni de az se baj ha igen mert azhülyeség hogy nem lesz jobb kedved mert sztm sokkal jobb lesz és 1 gramm füvet már tudsz 2000 forintért is szerezni ami elég 4 ciginek és nagyon szét szed ez saját tapasztalat. De ezzel nem azt akarta mondani hogy szokj rá de sztm flash az egész..
2009. jan. 23. 14:26
 17/46 anonim válasza:
94%

Sziasztok!

Én már párszor kipróbáltam, de semmi hatása nem volt, semmit nem éreztem, olyan volt, mint egy sima cigi. Viszont most nemrég megint beleszívtam egybe, kb 3-szor, de úgy hogy előtte bulizni voltunk, és nagyon sokat ittunk. Rettenetesen rosszul lettem, nem tudtam hogy hol vagyok és kik vannak mellettem. Nagyon durva dolgokat képzeltem be. Halálfélelmem volt, remegtem a félelemtől és sírtam. Azt éreztem, hogy meg akarnak ölni, pedig csak 2 barátommal voltam, akiket már régóta ismertem. Azt képzeltem, hogy valaki ül a széken, engem néz, és arra vár, hogy megöljön. És tele volt a szoba hullákkal. Azt hittem én is meg fogok halni, sőt ki akartam ugrani az 5.-ről. Nem tudom, hogy ez a füves cigitől lehetett-e, mert azért ilyeneket még nem hallottam róla előtte, vagy lehet, hogy tettek bele valami mást is. Na de mit?? Volt már valakinek hasonló tapasztalata?

2009. febr. 15. 17:30
 18/46 Srapnel ***** válasza:
23%
Na, hát erről beszéltem... Bad trip, beparáztál. Hagyd a csudába és örülj, hogy ennyivel megúsztad!
2009. febr. 15. 23:22
 19/46 anonim válasza:
100%
Szerintem azt csinálj amit akarsz, mert ha Te nagyon ki akarod próbálni akkor itt bárki bármit mondhat, de ha csak a kíváncsiság kérdezi belőled akkor NE!!!!!Mert később akár drogos is válhat belőled.
2009. aug. 7. 15:27
 20/46 anonim ***** válasza:
71%
Hol lehet kipróbálni?
2009. szept. 29. 07:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!