Mit gondoltok az ilyen emberekről?
Figyelt kérdés
Találkoztatok már olyan emberrel akiről nem tudtátok megállapítani hogy fiú e vagy lány?2010. júl. 17. 19:30
1/5 anonim válasza:
Én már köszöntem úgy férfinak, hogy kézcsók. De nem szólt semmit, aztán amikor leesett, hogy nem egy ronda nő, hanem férfi, nagyon égtem. De sok bajuszos nő is van, rövid haj, kis vasgyúrók, farmert meg pólót hordanak, na az ilyenektől kiráz a hideg.
2/5 anonim válasza:
Igen, de most pillanatnyilag rólad sem tudom megállapítani, hogy fiú vagy-em vagy lány.
3/5 anonim válasza:
igen találkoztam már olyannal, nem is mertem megszólalni csak simán köszöntem és vártam míg kiderül hogy lány vagy fiú-e,!...
4/5 anonim válasza:
Találkoztam.2008-ban az iskolaévnyitón..a barátnőmmel találgattunk,hogy akkor ez az új gyerek most lány vagy fiú?..aztán kiderült,hogy lány XD
5/5 anonim válasza:
Kb. az emo ilyen. Én írtózom tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!