Mit gondoltok a csíkszájú emberekről?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 17:54
3/8 anonim válasza:
ha arra gondolsz, h alig van ajkuk, tehát keskeny, az sztem végtelenül taszító.
4/8 anonim válasza:
jók az ágyban. :). én vonalszájnak hívom, ha illik a fejhez, akkor ultraszexi, nagyon bejön. (pasinál persze, mert lányoknál nem túl szép)
5/8 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Nekem első ránézésre ezek a tulajdonságok jutnak róla eszembe: megkeseredett, szigorú, idős, ideges, mogorva, nagyképű, szigorúan erkölcsös. Ebben semmi előítélet nincs, és természetesen senkit nem fogok első pillantás után utálni a csíkszája miatt, de számomra ezeket a tulajdonságokat "szimbolizálja".
6/8 anonim válasza:
Azt hogy visszataszító,ha pasi akkor annyira nem,de ha nő akkor tuti egy hárpia!Ja és hogy nem vágom hogy csókolóznak!
7/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen szám van, igaz hogy 13 éves vagyok de lány és nem vagyok se hárpia... :)
Kicsit rosszul esett hogy mindenki így ált hozzá!! :(
8/8 A kérdező kommentje:
De neked még nőni fog,ne izgulj.
2010. szept. 19. 01:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!