Mit gondoltok a nagyon zárkózott, visszafogott emberekről?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akik mondjuk tök rendesek, csak nem igazán lehet velük beszélni, mert nagyon szűkszavúak.Van ilyen ismerősötök?Mit gondoltok az ilyen emeberekről?2010. okt. 11. 21:20
1/6 anonim válasza:
szerintem jobb ha az ember életvidám, beszédes. Mindenki szívesebben van olyanokkal. Mondjuk nekem bejönnek az olyan pasik...
2/6 anonim válasza:
Az ilyen csajok jók az ágyban mert utána nem jár a szájuk...már mint nem pofáznak annyit
3/6 anonim válasza:
Azt gondolom,hogy ha ők így szeretnék élni..hát tegyék :)
Hisz ez az élet értelme,hogy boldogok legyünk és amíg köszönni tud addig igazán semmi bajom velük :D
4/6 anonim válasza:
én ilyen vagyok
sokan gúnyolódnak velem, mert tényleg nem tudok mit visszaszólni
a bnőim a pasimra hajtanak
a barátom sokszor beszól nekem és nevet rajtam
tehát ilyen a társadalom egy zárkózott, visszafogott emberrel
5/6 anonim válasza:
Igen, eléggé lecsapnak arra ha észreveszik vkiről h visszahúzódó vagy zavarban van.
6/6 anonim válasza:
Általában csak annyi a különbség h más környezetben nyílik meg mint pofázékony társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!