Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak nekem nem szimpatikus...

Csak nekem nem szimpatikus Jennie a Blackpink-ből?

Figyelt kérdés
Több videót is láttam és azt vettem észre, hogy kicsit beképzelt, nagyképű. Nem akarok rosszat mondani rá és a blinkeket sem szeretném megbántani, de valahogy egyáltalán nem szimpatikus.

2019. okt. 25. 22:45
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Drága 8-as válaszoló. Itt senki az ég világon nem mondta Jenniere, hogy flegma vagy ribi. Másrészt direkt leírtam, hogy senkit nem akarok megbántani és Jenniere sem szeretnék rosszakat mondani. A nagyképű egy szép magyar szó ami egyáltalán nem durva. Nézz meg pár koncert videót mert úgy látom nem vagy teljesen tisztában a dolgokkal. Persze senki sem tudhat mindent. Mi sem tudunk csomó dolgot ezért csak találgatunk. De ami nyilvánvaló az nyílvánvaló. Én csak a véleményemet írtam le ahogyan a többiek is. Te meg egyből elkezdted a balhét. Ráadásul nem azt írtam hogy utálom vagy rühellem, hanem csak azt hogy nem szimpatikus. Úgyhogy peace, béke meg minden ilyesmi. Ha meg netalántán túl sok benned a feszkó, akkor azt ne rajtunk vezesd le degradáló szavakkal. Kösz.
2019. nov. 19. 13:27
 12/28 anonim ***** válasza:
84%
Nekem szimpi.
2020. júl. 13. 17:44
 13/28 anonim ***** válasza:
84%

8 vagyok.

Hé-hé, én is csupán leírtam azt, hogy mennyire naív dolognak tartom azt, hogy valaki az idolok személyiségét pár videóból (és itt jöhettek vitattkozni, de igen is pár videóból) próbálja megítélni. Azt, hogy te azt mondtad, kedves kérdező Jenniere, hogy egy rib*nc, meg egy szóval se mondtam, nem tudom miért nem lehet figyelmesebben elolvasni egy nyelvtanilag tök egyszerűen megfogalmazott mondatot. Nos, mindenesetre nagyon régi már a kérdés csak azt akartam még hozzáfűzni, hogy guys legyetek picit empatikusak, bár tudom, hogy ez az emberek nagy részének igen nehéz feladat, de próbáljátok meg belegondolni magatokat Jennie vagy akármelyik másik idol helyzetébe, és felfogni, hogy NEM AZ A NORMÁLIS AMIT A BTS CSINÁL. Értem ez alatt, hogy folyamatosan az ARMY-kkal foglalkoznak, meg éjjel-nappal azt hajtogatják, hogy mennyire szeretik őket, nélkülük nem is tudnának élni meg stb... És igen, felnőtt férfiak. Imádom a BTS-t, csak értsétek meg, hogy ezek az emberek nem bábok (sajnos aztok, de értitek:)) szóval próbáljátok meg nem tárgynak nézni őket, hanem embereknek, tudjátok, amilyenek ti is vagytok. Néha sírtok, néha éhesek vagytok, néha boldogok, néha az ágyból sincs kedvetek kikelni, néha szerelmi bánat....

Na az idoloknak ennél sokkal nehezebb ;)))) ugye-ugye, hogy máris nincs kedvetek bántani egy idolt sem?

2020. júl. 13. 18:03
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Azóta megkedvelted Jenniet? Nekem Lisa a biasom két éve ^^
2021. máj. 2. 17:52
 15/28 anonim válasza:
82%
Könyörgöm emberek.... Honnan a francba tudjátok hogy mi történik Jennievel?!?!?!? Megneztek egy videót és kijelentitek hogy lusta, és rosszindulatú. A másik meg. Depressziós?!?!? Könyörgöm honnan tudjátok hogy mi a problémája. Család szerelmi élet bármi lehet. Az idolokat van hogy még betegen is színpadra állítják. És nem utolsó sorban nkm a többi tag sokkal szimpibb de Jenniet annyira nem szeretem de azért blink vagyok. Kijelentem ha ezen a véleményen vagy AKKOR NEM VAGY BLINK. És semmi sertés de ha jennie nagyképű akkor Lisa micsoda?
2021. aug. 6. 11:33
 16/28 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem egyikük sem nagyképű, sem lusta. Könyörgöm. Kezdjük Lisával : Egészen pici kora óta táncolt, énektanárhoz járt, és a YG tartott egy meghallgatást Thaiföldön. Lisa el is ment rá, több ezer emberből ő lett az EGYETLEN akit kiválasztottak. Volt rá lehetősége, hogy 14 évesen kiköltözzön teljesen egyedül, a családja nélkül egy idegen országba, csak hogy valóra váljon az álma, hogy kpop sztár legyen. Meg is tette. A YG entertainment nem engedte, hogy angolul beszéljen ott, mivel hamar megkellett tanulnia koreaiul. Ő, Jennie, Rosé és Jisoo egy csapatban voltak, és minden hónapban minden csapatnak csinálnia kellett egy song cover-t és dance koreót is hozzá. Lisa volt az aki minden hónapban a csapatának megcsinálta a Koreográfiát. Több éven keresztül, minden hónapban. Eredetileg vezető énekesnek képezték, mikor YG meglátta ót táncolni, el is döntötte, hogy Lisa lesz a fő táncos. Végül Lisa lett a Fő táncos, és a vezetó rapper. 2016ban debütáltak, hiába ő világszerte a leghíresebb tag, Koreában sokan nem szeretik, mert Lisa Thai és nem Koreai. 2019ben a Blinkek és a Lili-k indítottak egy #RespectLisa #-et, ami az egyik legnagyobb # lett. Azért índították el ezt, mert Lisa abban az időnen annyi rossz kommentárt kapott pl Thai monkey, Go back to your country, Skeleton stb Stb. Nagyon sokan bántják őt, hiába küzdött mindenért, megérdemli a szeretetet. Egyáltalán nem nagyképű, sőt, régen magát tartotta a legcsúnyább tagnak, de szeret egoista vicceket elsütni. Jennie : az ő gyermekkora nem olyan mint a Lisáé, ő Koreai. De a családjával New Zelandra költöztek, nagyon boldog volt ott, megtanult profin angolul, majd visszaköltöztek koreába, már nem emlékszem miért, de az a lényeg hogy ő is elment egy meghallgatásra, nyilván ő is bekerült, hatalmas tehetség. Neki is ott kellett hagynia a szüleit, neki a tánc is picit nehezebben ment, viszont nagyon tehetséges volt mindenből. Eredetileg rappelni tanult, még a predebut időben az egyik GDragon számban is szerepelt, még énekelt is benne. Mindig segített Lisának, ő volt az egyedüli is aki angolul beszélt vele, Lisa első barátja volt ott (Lisa fel is néz Jenniere). Sok ottani barátját veszítette el havonta, mivel minden hónapban kicsaptak egy gyakornokot, akire úgy gondolták hogy nem való oda. Jennie is kitartott a végsőkig, és debütált a Blackpink főrappere és vezető énekeseként. Jennie egy nagyon szégenylős lány, a színpadon egy bomba, viszont a valóságba (The documentary, interjúk, barátai véleménye) nagyon csendes, és törődő. 2018ban rengetegen bántották, mivel lett egy Soloja. Azt mondták rá, hogy ő a YG princess, azért is bántották, amiért randizott az egyik Exo taggal. Már randizni sem lehet? Könyörgöm, 23 éves volt, de neki nem lehetett, mert hogy képzeli magát? 2018ban volt egy balesete is, a bokája is sokáig bevolt kötve. Nyilván ezt senki nem látta a fekete bőrcsizmák alatt, ezért mindenki egyből elkezdte őt támadni, hogy mennyire egy Lazy dancer. Csak bokasérülése volt, fájt a bokája. Miért kell őt utálni? Mindenkivel kedves, ez látszódik kB mindenhol. Konkrétan több mint 2, majdnem 3 éve vagyok Blink, de pont nem Jenduk az, aki nagyképű. Attól hogy nem mosolyog állandóan, vagy fáradt, nem azt jelenti hogy bunkó vagy nagyképű. Ne bántsátok, gyermekkora óta küzdött azért hogy itt legyen, szóval nem érdemli ezt meg. Jisoo : Jisoonak van igazából a legátlagosabb gyermekkora, igazából annyi volt, hogy szegénykémnek a családja eléggé egy köcsög család volt. Mindig csúfolták azzal, hogy csúnya, hogy ő a család csúnyasága és mindig csak nevettek rajta. Nem volt ezáltal sok önbizalma, de ő is jelentkezett a YGhez. Mindenki imádta őt, mivel nagyon szép volt, kedves, vicces és menő. (Jennie mondta hogy mindig ilyen swag ruháját hordott). Neki volt a legnehezebb a tánc terén, extra sokat kellett gyakorolnia, hogy beérje a többieket. Végül ó lett a Visual, és a vezető énekes. Sokszor a visualoknak van a legkönnyebb dolga, de Jisoonak nem volt az. YG neki adta a legkevesebb sorokat, így nehezen tudott kitűnni a Blackpinkből. Sok fan azt mondta rá, hogy nem tud táncolni, majd azzal is jöttek, hogy nem tud énekelni. Egy idő után azzal is elkezdték cseszterni, hogy nincs olyan szép alakja mint a többi tagnak, meg hogy fogynia kéne. Szegény annyira lefogyott, hogy a feje nagynak tűnt a testén, annyira sajnáltam már. Ő lett konkrétan a legvékonyabb tag. Nyilván útána visszább szedett, és most olyan jól látható kpckahasa van, hogy azt mindenki megirigyelheti. Ő is sokat szenvedett, ő a legkevésbé híres tag, hiába egy tündér és a legkedvesebb angyal. A Blackpink anyukája. Rosé : Ausztráliában született, imádott gitározni, a zene volt az élete egészen pici kora óta. A szülei minden este hajnali egyig hallották ahogy Rosie kornyikál, hiszen Rosé elmondta, hogy akkor nem volt valami nagy tehetség haha. A szülei meghallottál hogy kész ott Ausztráliában egy YG meghallgatás, el is küldték rá a lányukat és sikerült neki. Rosé előtte sosem táncolt, az elején Lisa tanítgatta őt, és egyre jobban ment neki és már ő volt a második legjobb táncos a csapatban. Debütált a Blackpink és Rosé lett a fő énekes és a vezér táncos. Rosénak a hangja eredetileg mélyebb, de mivel a YG előre eltervezte, hogy kinek milyen lesz a szerepe (Rosé a cuki csaj, Lisa a menő rapper, Jennie a boss bitch és Jisoo a szép Visual) ezért Rosénak direkt magasabban kell énekelnie, hogy illjen a szerepéhez. Az a gond, hogy az eléggé megviseli a hangszálakat. :( Sajnlks őt is sok dolog miatt bántják pl sovány, tettéti azt hogy ilyen aranyos, elváltoztatja a hangját, Ausztál és nem Koreai (pedig eredetileg Koreai) stb Stb.

Ennek az a lényege hogy mind a négy tag megdolgozott azért, hogy itt legyenek. Nem érdemlik azt meg, hogy még többen utálják őket. Így is sok utáló van. Ha egy Blink vagy akkor az okokat nézed. Vajon miért táncol így Jennie? Áhh, csak lusta. Fuuuj. Ha egy igazi Blink vagy, akkor tudod, hogy Jennie mindig a maximumot teljesíti, és nem vall rá az hogy lusta. És akkor volt a boka sérülése. Ez volt az oka annak, hogy úgy táncolt. Lisa sem nagyképű, csak próbálja elfedni a szomorúbb oldalát egy Laza mosolyyal, éslsütni azt hogy 'How bout me guys? I' m the holttest, okey?'. Muszály volt megvédenem őket, mert sok ember nem gondol az ilyen dolgokba bele.

2021. aug. 15. 00:19
 17/28 anonim válasza:
80%
Egyet értek a nyolcas és a kilences válaszolóval nekem is Jennie akedvencem Úgyhogy kérlek ne bántsátok mert attól hogyte ilyennek látod Jenniet attól még másnak lehet a kedvence
2023. ápr. 6. 12:00
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy már 4 év eltelt a kérdés kiírása óta, de annyit szeretnék mondani, hogy nem érdemlik meg az utálatot, nagyon sokat dolgoznak minden nap. Most is megsérült a válla. A másik az, hogy #17-nek nagyon igaza van. „Nem érdemlik azt meg, hogy még többen utálják őket. Így is sok utáló van.” Nem értem, hogy miért kell szegény lányokat bántani.
2023. jún. 22. 22:07
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat: #16nak*
2023. jún. 23. 11:15
 20/28 anonim ***** válasza:

Ja és #8 még azt is mondták, hogy „Jisoo is a bad vocalist” ez miatt:

[link]

De nem lehet, hogy az miatt, mert sokat énekelt? Nem értem a Blinkeket!

2023. júl. 11. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!