Csak nekem nem szimpatikus Jennie a Blackpink-ből?
Szóval a nézése és a járása... :)
Már rögtön a felszínes jellemzők által nem szimpatikus. Gyakori dolog. Azt is mondják, hogy a külső megfog, a belső megtart. Itt rögtön a külső már ellenszenves.
Nos ebben nincs mit boncolgatni. Nem szimpatikus. Te nem tudsz ezzel azonosulni.
A csapat több "szereplőből" áll. Igen szereplő, mert szerepet játszanak. Így tudnak a több szereppel nagyobb réteget találni, mert mindenkinek más a szimpatikus. Így biztos vannak többen, akiknek Jennie nem szimpatikus.
Neked a többiek szimpatikusak? Csak Jennie nem?
Ki a kedvenced?
Rosé és Jisoo a kedvencem. Lisa is szimpatikus. Egyedül Jennie az aki más mint a többi, nem jó értelemben (számomra).
Gratulálok, a sok ügyes kis pszichológus palántának akik 3 videóból akarják megállapítani, hogy Jennie (vagy akármelyik idol) "bunkó, nagyképű, lusta, gonosz...) gondolom ezek az emberek abszolút a dolgok mögé látnak, ott vannak Jennievel a 0-24. Lehet YG minden nap megerőszakolta. Ez lehet abszurdnak tűnik, de azok után már amik történtek kpop iparon belül, ki tudja?
És mielőtt valaki elkezdené hogy jajj csak egy elfogult blink vagyok, nem, nem vagyok blink és nem is szeretem túlzottan a blackpinket.
De azért ez, hogy a legtöbben tényleg csak azért kezdik utálni Jenniet mert mások is utálják, illetve még a "jobbak" is három-négy "Jennie is lazy" videó megnézése után olyan okosnak képzelik magukat, hogy simán dobálóznak ilyen egyébként elég durva szavakkal, hogy "ribi, flegma, nagyképú stb...
Én pl egészen más miatt nem kedvelem a blacklinket, de tényleg ez az a dolog ami az egész kpop iparban a legsunyibb dolog...a látszat...
Mert elvileg azok akik ismerik Jenniet azt mondják, hogy egy nagyon érzékeny szeretni való ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!