Vannak itt olyanok akik az utobbi pár hónapban ismerték meg a BLACKPINK nevű lánybandát?
Mi a véleményetek róluk?
Ha esteleg bejön nektek akkor melyik csaj fogott meg titeket előszört?
Vagy ha bem tetszik miért?
Szia, régebb óta ismerem őket de először Jisoo fogott meg.
Egyrészt gyönyörű volt és az énekhangja is nagyon tetszett.
Szia! Engem először Rosé fogott meg, de mostmár nem nagyon tudnék választani közülük. Valójában mindegyikük megfogott valami miatt:
Lisa: tánc, rap
Rosé: tánc, hang
Jennie: rap, és a cuki "gummy smile" vagy hogy mondják
Jisoo: visual, hang (amúgy szerintem ő is nagyon jól táncol, hiába mondják azt, hogy nem). Szóval nem tudnék választani.
Szia! Én pont akörül ismertem meg őket, mikor kiírtad a kérdést! Engem először Rosé🌹 és Jisoo💜 fogott meg. Először az As If It's Your Last-ot ismertem meg tőlük. Elmondom, hogy mik fogtak meg a tagokban:
Lisa💛:
- tánc: ÚRISTEN! nagyon jól táncol! imádom😍😍
- rap: én először azt mondtam, hogy Jennie a legjobb rapper, de nem! mindkettő nagyon jó!
Rosé🌹:
- ének: annyira jó hangja😍. miatta lett a hobbim az éneklés!
- tánc: ő is nagyon jól táncol, de szerintem Lisa a legjobb táncos!
- visual: azt hittem rá, hogy ő a visual, de nem😭! nagyon szép, hiába mondják rá, hogy nem!
Jennie🖤:
- rap: fhúú...... mikor kijött a D4😍😍!
- ének: hallgassátok meg a Whistle japán verzióját! megértitek miért az egyik kedvenc tulajdonságom benne!
- tánc: HYLT inkigayo refrén😍😍😍
- mosolya: annyira cuki mikor mosolyog😍😍
- jól néz ki: annyira szexi a koncerteken❤😍
Jisoo:
- énekhang: annyira szép a hangja mikor énekel! azt hittem rá először, hogy a főénekes!
- visual: annyira szép😍💓!
- tánc: igaz azt mondják, hogy nem jó táncos, de szerintem az!
- kedvessége: mindig mikor a többi tagok sírnak mindig ő törli le a könnyeiket! annyira kedves, cuki és törődő!
Én még mindig szeretem őket! Ja és kedvenc dalaim:
2016: összes
2017: AIIYL
2018: Forever Young, See U Later, Jennie Solo (mindkettő)
2019: Kick It, DKWTD
2020: összes kivéve a Bet You Wanna
2021: Rosé 2 szólója és Lisa SG-je
2022: összes kivéve a Ready For Love
2023: Jisoo All Eyes On Me, The Girls, You & Me (mindkettő)
Ezek a kedvenc dalaim tőlük! Mindegy! Imádom őket😍😍!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!