Hogyan lehet olyan alkalom mint a Kpop Idoloknak? Pl:Blackpink::Lisa
Sehogy, mivel a csontozatod nem olyan mint az övé, és egy normális szervezet képtelen ilyen alacsony testzsírral működni.
Fogyni, kalória deficcel tudsz, ami nagyon sok dologtól függ.
Alakra gondolsz? Lisáé genetika, mint ahogy a többi Blakcpinkes lányé. Emellett ha neked lenni ilyen, az nem lenne túl egészséges, hiszen a legtöbb idol hetekig tartó éheztetés(és mellette edzés) mellett éri el ezeket az abnormálisan vékony alakokat. Emellett ők könnyebb csontozatuak is.
Ne akarj ilyen alakot, mert nem jó, ha csont és bőr vagy.
Ha fogyni szeretnél, akkor inkább fuss, erősödj, és figyelj oda, hogy egészségesen egyél.(Ne keveset, hanem egészséges dolgokat.)
*lenne
Sajnálom, ha kicsit érthetetlen, ma nem tudok fogalmazni.
Hát ne akarj olyan csontsovány lenni, rohadtul nem szép
Még a koreai fiúknak is a testesebb lányok után csorog nyáluk,le sem tagadhatják
Persze izmos verzióban nem kövérben😂
Ha meg úgy akarsz kinézni eddz és egyél egy nap vagy 4-5 almát de semmi többet,max egy kis édes burgonyát de ha nem akarsz úgy kinézni mint egy telefosott úszó ruha akkor ihatsz az edzés mellé egy kis proteint
Nem,ne akarj olyan lenni tényleg
Lisa nagyon lapos és az nem szép,meg hát úgy az egész Ázsiai lányok xd
Nekik más a csontozatuk és nagyon ritka az olyan lány akinek lenne feneke vagy csinos csípője, ők olyan egyben vannak vagy nem is tudom
Persze ha elkezd edzeni meg vastagodni az izom hatására rögtön más látvány lesz na de na xD
Ott alap követelmény a roppant sovány hosszú hófehér láb, aztán mikor meg néztem videót hogy egy csaj megkérdezi Szöülba a fél város hím egyedeit mindenki azt mondta a nyugati lányok az az mi sokkal magasabbak vagyunk,csinosak, bennünk meg van az a valami ami bennük nincs
Sztem Hwasa már túlzás, nem szeretem a széles csípőt, de Lisa meg sztem túl vékony. Ha tényleg jó alakról van szó akkor Hyosung-ot ajánlom a Secretből, Hani (EXID)
De Choa volt AOA tag sem utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!