Ti amit tanultok nincs néha olyan érzésetek hogy elegetek van belőle?
Figyelt kérdés
Hogy lehetne ezt az "érzést" leküzdeni?2019. szept. 10. 16:33
1/4 anonim válasza:
De nagyon sokszor van ilyen nekem is..Csak belegondolok hogy megtanulom és jó lesz mert tudom,egyjébként szerintem túlzás amit ma tanítanak iskolában, a sok hülyesèget,inkàbb tanítanàk hogy hogy spórolj,nevelj àllatokat stb.. Több ertelme van mint az irodalomnak
2/4 anonim válasza:
Hát úgy, ha valami hasznosat tanulnál, vagy azt éreznéd, hogy hasznos és hogy szereted....
Ha eleged van, akkor abban kicsi az esélye annak, hogy sikeres leszel és boldog.
3/4 anonim válasza:
Szerintem az irodalomnak van értelme, csak nem úgy, ahogy azt manapság "oktatják". Mert nem kéne bemagoltatni az író/költő életét, öszes f..zágát meg az elemzéseket, összehasonlítgatásokat stb hanem csak olvasnátok és mindenki elmondaná vagy leírná a saját véleményét, saját gondolatait, hogy belőle milyen érzéseket vált ki és mi a tanulsága a történetnek vagy mit értett meg a versből. A léleknek, szellemnek is szüksége van táplálékra és nem lexikális tudásra.
4/4 anonim válasza:
(Ja, és nem adnék rá jegyet, nem frusztrálnám a diákokat, hanem csak az érdeklődésüket, érzelmi intelligenciájukat figyelném meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!