Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti amit tanultok nincs néha...

Ti amit tanultok nincs néha olyan érzésetek hogy elegetek van belőle?

Figyelt kérdés
Hogy lehetne ezt az "érzést" leküzdeni?
2019. szept. 10. 16:33
 1/4 anonim válasza:
100%
De nagyon sokszor van ilyen nekem is..Csak belegondolok hogy megtanulom és jó lesz mert tudom,egyjébként szerintem túlzás amit ma tanítanak iskolában, a sok hülyesèget,inkàbb tanítanàk hogy hogy spórolj,nevelj àllatokat stb.. Több ertelme van mint az irodalomnak
2019. szept. 10. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát úgy, ha valami hasznosat tanulnál, vagy azt éreznéd, hogy hasznos és hogy szereted....

Ha eleged van, akkor abban kicsi az esélye annak, hogy sikeres leszel és boldog.

2019. szept. 10. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az irodalomnak van értelme, csak nem úgy, ahogy azt manapság "oktatják". Mert nem kéne bemagoltatni az író/költő életét, öszes f..zágát meg az elemzéseket, összehasonlítgatásokat stb hanem csak olvasnátok és mindenki elmondaná vagy leírná a saját véleményét, saját gondolatait, hogy belőle milyen érzéseket vált ki és mi a tanulsága a történetnek vagy mit értett meg a versből. A léleknek, szellemnek is szüksége van táplálékra és nem lexikális tudásra.
2019. szept. 10. 17:41
 4/4 anonim ***** válasza:
(Ja, és nem adnék rá jegyet, nem frusztrálnám a diákokat, hanem csak az érdeklődésüket, érzelmi intelligenciájukat figyelném meg.)
2019. szept. 10. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!