Fűben hogyan lehet megtalálni egy fülbevalót?
Figyelt kérdés
Ha valaki járt hasonlóan mint mi kérem ossza meg velünk tapasztalatait2019. aug. 20. 21:18
11/17 A kérdező kommentje:
Hát igen De ahogy néztük a másik fülbevaló lerakásával aligha látszik mert több részén nem zöld a fű ha nem száraz....
2019. aug. 20. 22:53
12/17 anonim válasza:
Fhú, most gonosz leszek, de miért akar minden anyuka francia kapcsos fülbevalót a kisgyerekének? Egyszerűen nem nekik való még, nem beszélve arról, hogy 10-ből 9 gyereknek szinte ugyanolyan fülbevalója van. Ha nem lesz meg vegyél neki bébikapcsosat a másik fél beszámításával. Ékszerész vagyok, és szinte minden nap van olyan, hogy megkérdezik lehet e párt csináltatni hozzá, mert elveszett...
13/17 anonim válasza:
Nem szeretnélek elkeseríteni, de elég esélytelen sajnos. Óvodás koromban egyik kislány fülbevalója esett ki az óvoda udvarán. Az egész csoport és az óvónők együtt keresték, de nem lett meg. Én gyerekkoromban egy kedvenc színes virágmintás hajcsatomat ejtettem el a nagyszüleim udvarán, kb. 4 cm hosszú fél cm széles volt. Sokat kerestem de nem lett meg. Évekkel később találtam meg teljesen véletlenül, addigra persze tiszta rozsda volt. Ugyanazon az udvaron egy 1-2 cm-s kerek medál fehéres színű belső része is kiesett a foglalatból. Az otthoni udvarunkon meg középiskolás koromban vesztettem el fél pár arany fülbevalómat, kb. 3 cm hosszút. Ez utóbbi kettő sohasem lett meg.
14/17 anonim válasza:
Jellemző, még le is pontozzák azt aki ért hozzá.
15/17 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen valószínűleg én sem fogom megtalálni. Igazából nem is az anyagi érteke számít nekem. Mert másikat lehet venni csak anyukám vette neki még születése előtt
2019. aug. 21. 10:30
16/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! Csak szeretném veletek is megosztani az örömömet mert megtaláltam a fülbevalót!! Viszont abszolút nem azon a részen ahol sejtettem hogy lehet hanem közvetlen a ház alatt a földön.
2019. aug. 21. 22:29
17/17 anonim válasza:
Nekem is fűben veszett el sajnos:(Frissen át néztem minden millimétert de nem lett meg.Én is anyukámtól kaptam,aki már sajnos nem él.Eszmei értéke kiszámolhatatlan sokat ér.Mágnes nem vonza.Detektor esetleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!