Fűben hogyan lehet megtalálni egy fülbevalót?
Ott a pont. ⬆️
Amugy femdetektor? De sztem ha nem 8 hektar szántót kell atnezni akkor en csak ugy keresgélnem.
5 ez csak nikklel vagy vas tartalmú ékszer esetén jó
Arany, ezüst nem
Mágneseződik.
Szemmel
Fémdetektorral
Nekem úgy nem
Letteg, hogy éreztem amikor kirántottam..
Egyszer pedig az 5 cm átmérô arany karika sem ( akkor az volt a divat 🙃)
Ha teljesen biztos vagy benne, hogy az udvaron hagytad el, akkor előbb-utóbb meglesz. A mágnes nem vonzza a nemesfémet.
Amúgy csak mellékesen kérdezem, ha te hagytad el a fülbevalód, akkor mit keres ebben a kategóriában? Nem mintha sokat számítana, csak nem nagyon értem.
Csak az udvar alapos átfésülésével, és az aznapi nyomvonalad átgondolásával. Merre mentél, mikor, hogy.
Én is elhagytam kertben a jegygyűrűmet, és az első mondatom szerint cselekedtem. Meglett...
Köszönöm! Hát nem tudom esetleg porszívózzam fel az udvart?? Attól félek hogy a kocsi még jobban lenyomja majd....vagy fűnyírás után se lesz meg a kupacba.......
Kislányom fülbevalója. Kisméretű kis francia kapcsos.kb tudom hogy hol játszott de eddig ott semmi......
Kár hogy a mágnes tényleg nem működik igyis végig térdeltem nagyítóval is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!