Lehetséges, hogy ilyen könnyűek legyenek a csontjaim?
Figyelt kérdés
182 cm 57 kg-os 17 éves fiú vagyok. Edzem egy ideje és szépen meg is látszik, igaz régen nem méredzkedtem, szóval nem tudom mennyivel kezdtem az edzést. Nagyon jól is táplálkozom. A mellkasom is szép izmos, majdnem 90 cm átmérőjű a kezem is teljesen szálkás izomzatú, a bicepszem is kidudorodik már, mindenki megszokja jegyezni milyen vállas vagyok. Még senki sem mondta, hogy milyen sovány lennék, csak inkább azt hogy vékony testalkatú vagyok és milyen jó nekem, meg ilyen 65 kilóknak szoktak tippelni. Nem értem, a két szám alapján csont soványnak tűnők, de amúgy van már rajtam izom, ilyen gyengék lennének a csontjaim??? A nagyszüleimnek is nagyon azok voltak, lehet örököltem? :S Vagy lehet azért, mert még nem fejlődtem ki?2010. júl. 11. 12:42
1/1 anonim válasza:
énis ilyen vagyok, én már 3 éve kondizok ,jó izmosnak is tartanak ,jó én 66 kg vagyok ,de több szeretnék lenni ,engem meg 70kgnak mondanak,
nekem is vékonyak a csontjaim szerintem
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!