Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 13 éves lány vagyok 150 cm és...

13 éves lány vagyok 150 cm és 36 kg nagyon sovány vagyok! A bordám a csontjaim kilátszanak! Hízni szeretnék a nyár alatt! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Futkoss sokat lent, attól megéhezel, ehetsz fagyit is, vagy bármit, amit megkívánsz, de ne csak édeséget, attól max hájas leszel. ebédelj időben, ne hagyd ki a reggelit, vacsit
2009. jún. 21. 16:51
 2/8 anonim válasza:

Egyél nyugodtan olajos magvakat pl.:

pisztácia, kesudió, mogyoró, mandula

Csoki is mehet.

2009. jún. 21. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Ez attól is függ, hogy milyen alkat vagy. Tornázz, egyél nagyon sokat. Ha nehezen, vagy egyáltalán nem megy, akkor olyan alkat vagy, mint én. :S Én mostanában tornázom.

Fontos, hogy sok szénhidrátot és fehérjét egyél, az hízlal.

Én 17 éves vagyok, 162 cm és 43 kiló :S:S

Sok sikert, hajrá! :D

2009. jún. 21. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Sportolj,attol nem hájasodsz hanem izmosodsz és jobb alakod lesz.(ennyi idősen én is ilyen voltam aztán fősuli után mikor magamnak főztem szépen elindult a mérleg nyelve felfelé...)
2009. jún. 21. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
A sok sport mellett a táplálkozásod gerincét alkossa az édes gyümölcsök, teljes őrlésű gabonák, zöldségek és hüvelyesek, valamint az olajos magvak.
2009. jún. 22. 07:11
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! a helyzet az h bármennyit is eszek nem hízok 2 éve 1 kilót híztam csak! :(
2009. jún. 22. 14:54
 7/8 anonim válasza:
A hízlalókúra alapvető szabályai: Napi 5-6,de nem bőséges étkezés,magas zsír,szénhidrát,és fehérjetartalmú ételek fogyasztása,nem túl sok folyadék bevitele.Szalonna,töpörtyű,kolbászok,sonka,szalámik,húsételek,édességek,sajt,tésztás ételek fogyasztása javasolt.Sovány emberek hízlalókúrájánál nem kizárólag zsírlerakódásról van szó.A nehéz,zsíros ételek mellé savanyúság,saláta fogyasztása javasolt.
2009. júl. 18. 14:23
 8/8 anonim válasza:
zabálj fókazsírt
2010. júl. 18. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!