Segitene nekem abba valaki mitől hiznék meg a legjobban? Mert van bennem 42 kiló és fel szeretném vinni vagy 60-65kg ra nem tudná valaki mitől hiznék a leg jobban?
Testtömeg-index kalkulátort töltsd ki, mert számít a magasságod és az életkorod is!
Még az is sokat segít, ha a hozzád legközelebbi Efi-irodába elmész konkrét tanácsokért!
Egyébként nem híznod kell hanem tömeget növelni!
(el tudsz képzelni magadon több mint 20kg zsírt?)
Egy kicsit legyél türelmesebb!!
Egyébként ha kukorica lisztes tésztákat eszel sós vagy édes(mézes) feltétekkel az rövidtávon is megmarad rajtad, viszont a koleszterin szintre figyelj oda közben!
azt megveszed készen. Aldiban lehet pl kapni
De kb bármilyen gyors szénhidráttól lehet hízni, nézd meg a populációs elhízottságot és a reklámozott ételeket.
Kalória dús a töltött káposzta meg a nokedli, de fontos hogy mozogj sokat az ilyen étkezések előtt félórával, és ha lisztes dolgot is eszel ne cukorral hanem mézzel légyszíves!!
A tejtermékek is hizlalnak, de ne fogyaszd őket egy időben hússal-ezt BioGabitól halottam és nekem bevállt, tehát ha töltött káposzta akkor ne sima tejföllel hanem natúr kókuszkrém vagy laktózmentes tejföl, és a sajtos szendvicset vagy hambit is ugyanígy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!