Cipralexet szedtem fél évig. Miután abbahagytam 15 kiló felugrott. Simán sporttal letudom vinni a felesleget? Mert eddig meg sem mozdul magától.
Nem igazán értem. Szedted a Cipralexet fél évig, és meggyógyultál, és akkor örömödben elkezdtél enni? Mert csak a kajától lehet meghízni.
De függetlenül a történésektől: sporttal, és normális kajálással simán leadhatod. Nem kell vele sietned, mint a hízással...
Cipralextől híztál? Az hogy lehet? Én Yarocentől híztam 10 kilót 2 hét alatt és utána mondtam, hogy váltsunk. Akkor kaptam a Cipralexet és nem híztam...
94 kilóról 74 kilóra fogytam 5-6 hónap alatt úgy, hogy elkezdtem egy lénappal a dolgot és utána csak nagyon keveset ettem. Kerültem a fehér tésztákat, csak teljes kiörlésű (elsősorban otthon sütött) kenyeret fogyasztottam és kerültem minden édeset, csak vizet ittam. Így szépen mozgás nélkül is leapadtak a kilók.
Javaslom, hogy keress olyan oldalt, ahol kalóriatáblázatot lehet csinálni és úgy próbálj meg táplálkozni. Legyen kalóriadeficited...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!