Miért vagyok rosszul, ha édes/habos cukrász süteményt eszek?
Figyelt kérdés
A kelttésztás sütiktől, sőt még a piskótától sincs semmi bajom, de csak akkor ha azt én készítem. De ha megeszek egy cukrászdában vásárolt süteményt vagy akár egy péksütit, akkor rosszul vagyok tőle, de csak addig, amíg az a gyomromban van (általában 2-3 óra). A palacsintáról meg a gofriról már nem is beszélve. Nem vagyok se glutén, se laktóz érzékeny, és nem tudok semmilyen ételallergiáról, csak néha kicsit sok a savam, de gyógyszert nem szedek rá, mert nem állandó probléma.2019. jún. 29. 21:12
1/2 anonim válasza:
Sok adalék van benne, lehet hogy ezek közül vagy érzékeny valamire. Megoldás: nem kell ilyeneket enni.
2/2 anonim válasza:
A kész süteményekben van adalék anyag, tartósítószer, hidrogénezett növényi zsiradék. Én is ugyan így vagyok a kész élelmiszertől. Ráadásul nekem is marja a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!