Légy repült ki az ételesből. Beleköphetett. Érdemes bevenni rá gyógyszert?
Szülőktől hoztunk haza friss kajcsit, erre mikor otthon levettem a doboz tetejét, hogy hűljön picit, egy kisebb légy (zöldes színű) repült ki belőle.
Másnap mikor megettem az ebédet, az ételes tetején sok pici kukacot/lárvát (ahogy szokták mondani, kókuszreszelékhez hasonlóan néznek ki) láttam.
Egyik gyógyszerész azt mondta hogy hashajtózzak, hogy kitisztuljon a szervezet, a másik azt mondta hogy ha étkezés után 6 óra elteltével nem érzem rosszul magam (hasmenés/hányinger), akkor szerinte nem kellene hashajtózni. Akkor a gyomorsav elintézte.
Szerintetek? Csak normális válaszokat! Előre is köszönöm!
Ha a légy valamilyen kórokozót jutatott az ételbe, akkor azt vagy legyúőzi az immunrendszered, vagy nem. Utóbbi esetben megbetegszel, és akkor majd lehet, hogy kezelni is kell. De ezt előre nem lehet megtenni, nem mindegy, hogy vérhast kapsz, kolerát, kalici-vírust vagy valami mást.
De jó eséllyel simán megúszod, nem tör ki rajtad semmi kórság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!