Ti hány kalóriát esztek kb?
Írjatok nemet, kort, magasságot, tömeget, illetve hogy mennyit mozogtok heti szinten (edzés + munka)!
És mik a fő táplálékforrásaitok?
Mennyi kb a testzsírotok?
16 eves, lany, 161cm, 57kg,
Nem kaloriat szamolok makrot 80-90gfeherje, 30-45g zsir, 125-175g szenhidrat(attol fugg milyen nap)
Heti 5edzes(2sajattestsulyos+sulyzos,2kardio,1pilates)
Ha ezt kaloriara kene kifejezni kb. 1600-1800lehet nem tom.
Testzsirszazalekom 22%
Fo taplalek:
-ch:koles,quinoa,amarant,rizslisztes zsemle,zab, zoldsegek, koleses/kukoricas abonett,banan, bogyos gyumolcsok
-feherje: csirke, hal, pulyka es sonka, rizsfeherjepor, absorice feherjeszelet, tojasfeherje
-zsir:tojassargaja, olajos magvak, karaj, kacsamell(ez utobbi ketto feherjet is tartalmaz),olajos halak
A makrókkal együtt a kalóriát is számolod. ;)
Amit leírtál, az olyan 1000-1500 kalória. Köszi a választ. Amúgy mi a célod az edzéssel, izmosodni akarsz, vagy csak simán egészségesen akarsz élni?
Első, te hogy nem fogsz el ennyi edzés és ekkora kalóriamennyiség mellett?
Én tömegnövelni szeretnék, mert veled egy magas vagyok, de 42 kg. Én 1700 kcal-t eszem úgy, hogy semmit nem csinálok :D Ha edzem 2000.
Te szinten tartottál, vagy fogyni szerettél volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!