Lehet attól bajom ha folyamatosan étel-ecetet fogyasztok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az ecet ízét. De nem almaecetre, hanem egyszerű bolti ételecetre gondolok, amellyel pl. a főzeléket ízesítjük, vagy a salátát esszük. Hagymára szoktam önteni, és csak a hagymát eszem ki belőle, tehát ecetet csak annyit fogyasztok amit a hagyma felszív vagy ami a villára rámegy. Nem higítom vízzel. Hosszú távon lehet belőle bajom? Tudom hogy az almaecet egészségesebb, de annak az íze nem jön be. Az olyan savanyú borra emlékeztet.2019. jún. 4. 17:01
1/4 anonim válasza:
Mindenféle higítás nélkül? Hosszú távon biztosan, ha rendszeresen eszed. Azt írod, folyamatosan. Hát akkor tuti, hogy előbb-utóbb árt a gyomrodnak. Még elképzelni sem tudom, milyen higítás nélkül ecetet enni, tök mindegy, mire öntöd rá. Akár 10, akár 20%-os, káros! Ezt az étkezési ecetet nem tömény fogyasztásra találták ki.
2/4 A kérdező kommentje:
heti 1x-2x szoktam fogyasztani. De akkor ezek szerint le kéne állnom vele....
2019. jún. 4. 21:57
3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként 8% szokott lenni ráírva a flakonjára.
2019. jún. 4. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!